Jam pro martesës-Çdo kompani ka të drejtë mbrojtjen e produktit të saj!
Varet - Nëse paisja(reciver) përveç martesës me kartën, lejon leximin e kartave të tjera pse jo!
Jam kundër - Unë blej karten, është e drejta ime të zgjedh se në cilin aparat perdor
Nuk e di- Mjafton që të punojë, s'më intereson nëse kompania më kontollon!
Une i respektoje regullat sa i perket une jame nagrman edhe kame qe 5 vite ne kete forum qe hy e dale edhe dua te them nje gje sa i perket paring eshte thyer qe moti por ska publik edhe nuke eshte e njftur emu une kame shume kohe qe e mirem me kete ama dua te them qe do te kete shume veshtire te shikohet digtalbi edhe nje gje nuke ka thyrje te paringut do te thote se cas 7 nuke ka mundesi te thehet
Edhe nje gje eshte qe ka pase shume publikime sa i perket HD dga por krejte vetumm lafe te kota edhe rena une mendoje qe paring nuke ka mundesi te thehet
eshte mendimi im kame provuar krejte mundsit e njoff mire oscamin edhe mgamdin edhe gboxin edhe krejte emu i njoff mire por mendoje se dga do i ja delte kesi
heri por shpresojme qe nuke do ta bejne e ceki prap qe nuke ka mundesi thyrje ne e dime cka do te thoote cas 7 ose paring
Do Te thote kaoni HD perdore kete per te bere paring resiver me kartel HKkey i EKpair
nagraman ti mund te kesh dhe 20 vjet qe merresh me kto pun po dga ka koh qe esht thyer dhe shum servera te ndryshem qe jan me pages e ofrojn nuk e mbaj mend ca faqe e kam pa po kur ta gjej do ta them dhe ta blesh nje linj po kushton mbi 150euro linja me sa mbaj mend ja ketu ke nje video nga nje kosovar qe nuk besoj se e ka thyer vet po siduket perdor ndonje nga serverat qe te permenda me siper
ja se e gjeta aman kush ka kart krediti bej 20 euro harram per ca tipa qe thon qe sesht thyer digitalbi qe ti mbushet mendja ja faqja
100% qe egzistojn servera me para vjetore qe ti hap dhe at si full kjo eshte 1000% se punon edhe at me dreambox e tj linux !!! Kete besoni po doni full server 250 euro eshte i garantuar 1000% punojn te gjitha hd qe egzistojn mos mendoni se ska zgjidhje xhdo her ka patur dhe do ket zgjidhje der sa programe me pages vjetore qe kushtonin shum me shum se digialb egzistojn dhe mos te habiteni qe ska por ka por nuk publikohet ashtu si qe mendoni !!!!! Ne shumic !!!!