Une e kame Bere qate poste ne qate oscam forum edhe kemi diskutuar ne lidhej me qate teme ketu jane disa shmbuje qe qyshe cka edhe por me te vertet nuke meritone ndihme ne lidhje me kete nese ju jepe ndonj kushe buke ju e gjuani me gurre
Jam pro martesës-Çdo kompani ka të drejtë mbrojtjen e produktit të saj!
Varet - Nëse paisja(reciver) përveç martesës me kartën, lejon leximin e kartave të tjera pse jo!
Jam kundër - Unë blej karten, është e drejta ime të zgjedh se në cilin aparat perdor
Nuk e di- Mjafton që të punojë, s'më intereson nëse kompania më kontollon!
Une e kame Bere qate poste ne qate oscam forum edhe kemi diskutuar ne lidhej me qate teme ketu jane disa shmbuje qe qyshe cka edhe por me te vertet nuke meritone ndihme ne lidhje me kete nese ju jepe ndonj kushe buke ju e gjuani me gurre
o shoku po jemi ne forum shqiptar ktu dhe duhet me shkruajt shqip dhe jo broken-albanian!
un personalisht nuk mora vesh asgje por pashe qe dhe te tjere te kane terheq vemendjen per gjuhen jo per ndihmen qe ti ke dash me dhene.
mundohu te shkruash shqip i dashur, e kuptoj qe mund te jesh emigrant i vjeter dhe mund ta kesh harru me shkrujt shqip, atehere me mire na e posto me link te kamufluar burimin ne anglisht sesa ate çorben qe askush se kuptoi.
kaloni mire.
Pershendetje,
meqenese prej disa ditesh nuk mund te shoh nje pjese te kanaleve te digitalb-it, kam menduar te blej nje Modul NEOTION CI Plus Secure CAM CONAX Chipset Pairing.
Moduli Conax Neotion duhet te jete i lidhur nepermjet teknologjise se çiftëzimit me karten tuaj te Digitalb( sipas digitalb). Si behet lidhja? Duhet dhene numri i kartes?
Faleminderit
moduli nga brapa ka ID e vet,merr digitalbin ne tel. dhe ta ben pering jep dhe numrin e kartes dhe je ok.pra ID + numrin e kartes = PAIRING
Jam kurioz te di kanalet HD qe trasmetohen ne tokesor jane pairing ??
Sigurisht qe jane ne paring.
ku eshte ndryshimi satelitor me ate kabllor,vetem frekuencat ndryshojn.
Per kanalet qe NUK jane HD te dga ne tokesor nuk eshte asnje ne pairing...un kam nje usb tuner tokesor qe e kam lidhur me dm800 dhe hapen te gjitha kanalet ne tokesor, psh explorer natyra nuk hapet ne satelit dhe hapet ne tokesor (e kam llafin me cs), kshu per te gjitha ato te tjerat, vetem per kanalet HD nuk e di pasi duhet tuner tokesor DVB-T2 dhe prandaj pyeta mos ka ndonjeri informacion.