Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here

View Poll Results: Jam dakort me Martesen kartë-marrës (pairing)

Voters
215. You may not vote on this poll
  • Jam pro martesës-Çdo kompani ka të drejtë mbrojtjen e produktit të saj!

10 4.65%
  • Varet - Nëse paisja(reciver) përveç martesës me kartën, lejon leximin e kartave të tjera pse jo!

9 4.19%
  • Jam kundër - Unë blej karten, është e drejta ime të zgjedh se në cilin aparat perdor

189 87.91%
  • Nuk e di- Mjafton që të punojë, s'më intereson nëse kompania më kontollon!

7 3.26%
Page 16 of 26 FirstFirst ... 611141516171821 ... LastLast
Results 151 to 160 of 254

Thread: Martesa kartë-marrës (pairing)

Contributing Member search37's Avatar
    Uploads
    89

Re: Martesa kartë-marrës (pairing)

Digitalbi po shpenzon miljona per kete pune, dhe ju mendoni se thyhet me nje USB si ajo me siper, qe nuk eshte per ate pune por eshte per te pare TV ne PC, mos u lodhni kot me kete pune se nuk ja vlen, kush thote qe hapen kanalet e Digitalbit me Pairing, Genjen ose ka degjuar, por nuk e ka pare vete, Mbasi te behen te gjitha kanalet e Digitalb me Pairing nuk do kemi mundesi ti shikojme, une kam njeriun tim qe punon atje dhe ata po bejne nje pune kolosale vetem per te mbyllur Sharing, kjo po me kujton ate punen e Nagra 3, qe thoshin do thyhet do thyhet, dhe kurre su thie, gjithsesi ju mund te vazhdoni, kaloni mire.

2. Advertise Here
    Junior Member
    Uploads
    0

Qe eshte thyer eshte e sigurte 100% une i kam pare vet kanalet HD ne dm800 nga njeri prej maqedonie. Problemi eshte qe ne shqiptaret i duam cik gjerat qyl dhe sduam te lodhemi fare duam te mbajme vetem telekomanden ne dore dhe te luajm butonat. Jooo.... keshtu kurre ska per tu mar vesh se si punon, Ata qe e kane se bejne publike per arsye perfitimi dhe deri sa te behet publike ato do kenaqen duke fituar pare me nga 200 eu cline, dhe ne do bejme bla bla kot pa lidhje.
    PA BASHKEPUNIM NUK KA FITORE!

Member
    Uploads
    0

SHUM e sakt saimir eshte funkesionon 1000% e sakt por nuk publikohet normale shum por le ta dinin se eshte thyer edhe at si eshte thyer nuk dua shum te flas neper forume se ka njeri qe nga qe ja ka nis digialb me pering te karteles dhe resiverit ata xxxx persona po punojn por mua nuk me intereseon fare se kam biznes tjeter qe do te thot nuk lodhi koken per gjera te kota por koha kalon e njeriu duhej te mendon me jetene drejte jo me vjedhje te kartelave por te dinin keta te forumit se egziston eshte shum e vertet shum cka do te thot digialb apo ndonje pako tjeter qe kushton shum me lir nga sa loj pako te shtrejta eshte xhdo gje normale por mos u lodheni neper forum me biseda te kota se nuk do te publikojn ne forume gjerat e ndaluara eshte shum normale shum 1000% %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% at e kam par vetem me syt e mi shum mir shum se punon por mua nuk me intereson fare dm800hd,dm500hd,etj linux sat resivera [punon 10000000%..... ju pershendes

VIP Member OVES12's Avatar
    Uploads
    1,123

E para, duhet te lexoni qe jepni nje pergjigje te sakte.Ne asnje postim qe kane bere antaret ketu nuk eshte thene fjala thyhet me nje USB tuner.

E dyta, ti bije ne kundershtim me veteveten per ato qe thua, sepse vete e pranon qe digitalbi ka shpenzuar miljona dhe vazhdon te shpenezoj miljona duke qene i sigurte qe nuk eshte thyher,pyetja ime eshte shume e shkurter dhe e qarte perse?

Dhe e fundit conax eshte thyher dhe paska shume pika te dobeta, kuptohet per ata qe dine.Gjermania e hoqi kete sistem qe e kishte qenderen ne Berlin.

Senior Member chetrimiii's Avatar
    Uploads
    0

Me fjalorin qe ti ke perdor duket qe punon ne digitalb se i cik shum i mbron ata e si po ma mer mendja mua ata kan me i rene pishman per gjith ato lek qe thua ti se i kan shpenzuar se do bie poshte sistemi i tyre vetem sa te kalojn te gjitha kanalet ne pairing ateher do prezentohet ketu ne forum dicka e mrekullueshme

Uploads
    89

Atehere mua nuk me ngelet gje tjeter vetem te pres ate gjen e mrekullueshme qe do prezantohet ketu, une po pres, AH POR E DUA ME VERTETIM DIKUSH QE TE ME TREGOJE MUA QE JA KU JANE HAPEN, OSE TE ME DERGOJE NJE CLINE QE UNE TI HAP VETE DHE TE BESOJ, te tjerat per mua jane qiqra ne hell, JAM NE PRITJE!!!!!!!!

Uploads
    89

Nuk vertetohet asgje ketu, nuk ka asnje informacion, mund te jete dicka vetem per te mashtruar njerezit, une bindem vetem kur te marre cccam qe hap keto kanale ose ta shikoj vete me syte e mi, tung!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contributing Member
    Uploads
    157

Quote Originally Posted by silvolti View Post
    open all channels of DigitAlb
    -----

++++++++++++++++++++++=/watch?v=HQ4VdA7oCvk
    Mjaft e prezantuat kete video qe ekziston ne rrjet ketu e dy vjet perpara. Nese nuk keni fakte personale atehere mos prezantoni gjera pa ditur se kush i ka hedhur ne rrjet e sesi funksionojne. Me pak fjale postoni gjera qe mund te ndihmojne dhe jo gjera pa vlere fare.

VIP Member OVES12's Avatar
    Uploads
    1,123

Plako,ajo qe kerkoni ju eshte pak me zarar dhe quhet fakt.Njoni kishe mbaruar Universitetin dhe conaxi e dergoi perseri edhe 5 vjet te tjera.

prandaj nuk e ben njeri publike ose te japi nje c-line atje ku nuk i njeh mir,se te besh universitet 5 vjet eshte shume kollaj.

Member
    Uploads
    0

Edhe mua kur me thane se hapej nuk me besohej, un kam qene vete ne serbi dhe i kam pare para 3 ditesh, hapeshin pa perjashtim kanalet e DGA HD, edhe TOTAL TV qe shume thone eshte e veshtire ose e pamundur.Puna eshte se ato linja kushtojne dhe nuk mund ti bleje cdokush, vetem me te njohur se edhe ata qe i shesin ato "e kane me frike" e jo me pastaj te publikojne apo te japin linja per test.Keshtu qe ngelet te perpiqemi vete ndoshta bejme gje.

Page 16 of 26 FirstFirst ... 611141516171821 ... LastLast
Advertise Here