Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here

View Poll Results: Jam dakort me Martesen kartë-marrës (pairing)

Voters
215. You may not vote on this poll
  • Jam pro martesës-Çdo kompani ka të drejtë mbrojtjen e produktit të saj!

10 4.65%
  • Varet - Nëse paisja(reciver) përveç martesës me kartën, lejon leximin e kartave të tjera pse jo!

9 4.19%
  • Jam kundër - Unë blej karten, është e drejta ime të zgjedh se në cilin aparat perdor

189 87.91%
  • Nuk e di- Mjafton që të punojë, s'më intereson nëse kompania më kontollon!

7 3.26%
Page 17 of 26 FirstFirst ... 712151617181922 ... LastLast
Results 161 to 170 of 254

Thread: Martesa kartë-marrës (pairing)

Contributing Member
    Uploads
    157

Re: Martesa kartë-marrës (pairing)

Quote Originally Posted by OVES12 View Post
    Plako,ajo qe kerkoni ju eshte pak me zarar dhe quhet fakt.Njoni kishe mbaruar Universitetin dhe conaxi e dergoi perseri edhe 5 vjet te tjera.

prandaj nuk e ben njeri publike ose te japi nje c-line atje ku nuk i njeh mir,se te besh universitet 5 vjet eshte shume kollaj.
    Quote Originally Posted by alban12 View Post
    Edhe mua kur me thane se hapej nuk me besohej, un kam qene vete ne serbi dhe i kam pare para 3 ditesh, hapeshin pa perjashtim kanalet e DGA HD, edhe TOTAL TV qe shume thone eshte e veshtire ose e pamundur.Puna eshte se ato linja kushtojne dhe nuk mund ti bleje cdokush, vetem me te njohur se edhe ata qe i shesin ato "e kane me frike" e jo me pastaj te publikojne apo te japin linja per test.Keshtu qe ngelet te perpiqemi vete ndoshta bejme gje.
    Po atehere meqe asnjeri nuk publikon faktet per cfare te merremi fjale boshe qe s'kane asnje dobi ? Ata qe duan te blejne linja per Digitalb HD te perpiqen te gjejne personat qe i kane keto linja sesa te diskutojme ketu per gjera gjysmake. Jo po hapen jo po s'hapen. Po edhe po u hapen nuk publikohen. Gjera qe nuk publikohen e kote te diskutohen apo jo. Se i bie te merremi me thashetheme apo jo ? Ketu ne forum mendoj se eshte me mire te diskutojme per gjera qe i dime me siguri dhe qe mund te publikohen, se nuk besoj se ka njeri qe ka qejf te bej universitet dy here.

2. Advertise Here
    Contributing Member pleshina's Avatar
    Uploads
    13

Une nje gje spo e kuptoj ata persona qe po flitet se e kane thyer pairingun,pse mos ti bejne publike nese nuk i ben publike ateher shtrohet pytja,kujt do ti shesin nese si bejne publik,ket spo e marr vesh .......

VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Ke shkelur rregulloren tre here:
    e para nuk je prezantuar
    e dyta link te jashtem jane te ndaluar dhe duhen kamofluar.
    e treta ketu flitet vetem shqip!
    ky ishte nje paralajmerim per ty, heren tjeter do penalizohesh
    .
    Quote Originally Posted by silvolti View Post
    open all channels of DigitAlb
    -----

++++++++++++++/watch?v=HQ4VdA7oCvk

Senior Member
    Uploads
    0

Kjo puna e deshmive qe i kane pare keto kanalet HD te hapura ne aparate linux eshte bere si puna e ufo-ve, dalin plot qe thon i pashe por asnjeri nuk i beson :D, c'te bejne keta te shkretet te mos flasin fare ? Kushdo nga ne po ti kishte pare diku do futej me vrap ne forum dhe do thoshte i pashe, me sa shof un ata qe krijojne keto servera jane me kokra dhe nuk jane hobista te thjeshte si ne ketu kshu qe personalisht dyshoj se do dali njeri ketu dhe te japi fakte hapur dhe aq me teper te tregoje menyren se si behet !!

Contributing Member
    Uploads
    0

disa e besojne disa nuk e besojne te gjithe japin mendimet e tyre .. shume mire athere mua personalisht me ka then dikush paguaj 280 euro dhe mund ta shohesh dg hd tani ... athere kjo vertetohet se conax eshte thyer .. sic flitet ata dy persona apo shume qe jane angazhuar ne kete pune me siguri do kene bere nje shkolle informatike shume te zgjeruar.. kaloni mire

Contributing Member obenoo's Avatar
    Somewhere between the sacred silence and sleep
    Uploads
    9

Nëse dikush paguan 280 euro për ta parë në menyrë pirate DGA-në?! Jo nuk e besoj, kush do ta bënte diçka të tillë, në këtë pikë ja vlen më mirë të bëjë abonimin e rregullt dhe kështu të pakten flen gjumë të qetë, jo me ankthin se FBI-ja do të të shpërthejë derën në 3 të natës. Sidoqoftë jam me ata që thonë, se nuk ja vlen të zgjatet kjo temë, mëqe pjata është bosh. Nuk ka asnjë provë, vetëm disa hije, është tamam si ajo puna e UFO-ve, e bukur ajo!

Contributing Member
    Uploads
    0

me kete cmim perfshihen dhe paketat e tjera dhe une keshtu si ty mendoj megjithse tja leme kohes kete gje keta qe i kane nxjere keto lloj gjerash prape keta mund ti mbyllin ne thjesht i kemi hobi keto gjera jemi amatore

Member
    Uploads
    0

Dua tju pershndes te gjithve edhe dua te them nje gje se digtalb hd paring chiset paring sistem nuke ka shanca qe punon eshte krejte ren edhe dua te them

qe dga nuke eshte pune hajgare se ne e dime se dga e ka sistem ma te sigurte ne evrope kete tashe paring e dua te them se dga kur me nuke do te shikohet ne cs

mundem te them qe enjou sa te ka me duket se krjte duhat te marin ofical box edhe kartelen

VIP Member fushkrujs's Avatar
    Uploads
    1,520

Quote Originally Posted by nagraman View Post
    Dua tju pershndes te gjithve edhe dua te them nje gje se digtalb hd paring chiset paring sistem nuke ka shanca qe punon eshte krejte ren edhe dua te them

qe dga nuke eshte pune hajgare se ne e dime se dga e ka sistem ma te sigurte ne evrope kete tashe paring e dua te them se dga kur me nuke do te shikohet ne cs

mundem te them qe enjou sa te ka me duket se krjte duhat te marin ofical box edhe kartelen

Pershendetje nagraman,

se pari te lutem mundohu te shkruash pak me paster se spo merresh vesh mir,
    se dyti kush eshte DGA??mos thuaj se ska shanc te thyhet dhe ka kodimin me te mir,
    po shikohen Sky it,uk,de dhe te tjer a spo shihet DGA,
    o smerret kush me kete se sja vlen,cfar kanalesh ka?po leni me mir,
    nese duan ti hapin ska kodim qe nuk hapet por sja vlen e smerret kush me te dhe se fundi kush me thot ketu se eshte i sigurt qe nuk eshte hapur??
    askush se keto gjera behen vetem per fitim e po spati fitim nuk behet gje,
    ju uroj te gjitheve naten e enderra te mira.

Junior Member
    Uploads
    0

Edhe viasat nordic i ka hd kanalet ne paring po disa nga ato sot hapen.

Page 17 of 26 FirstFirst ... 712151617181922 ... LastLast
Advertise Here