Jam pro martesës-Çdo kompani ka të drejtë mbrojtjen e produktit të saj!
Varet - Nëse paisja(reciver) përveç martesës me kartën, lejon leximin e kartave të tjera pse jo!
Jam kundër - Unë blej karten, është e drejta ime të zgjedh se në cilin aparat perdor
Nuk e di- Mjafton që të punojë, s'më intereson nëse kompania më kontollon!
Po te kishte nje konkurence me te forte ne shqiperi mendoj se nuk do ekzistonte "pairing"
Ju lutem ti permbahemi temes jo komente te tjera qe si perkasin kesaj teme...
Nqs kompania qe ofron sherbimin jep dhe aparatin marres me kontrate pa e paguar kete te fundit ath ajo ka te drejta te plota mbi te , dhe ne te kundert kur ajo ta shet aparatin ajo ka te drejta vetem mbi sigurine e kriptimeve qe perdor por jo per te gjithe spektrin e perdorimit te aparatit.Sky per shembull aparatin ta jep ne perdorim ne pronesi te vet,kesaj kompanie nuk mund ti kerkosh sherbime extra,por kur ty ta shesin aparatin kompania duhet te garantoje funksionimin e kartes dhe jo te marre pronesin e aparatit te cilin e ke paguar ti sepse kesaj i thone vjedhje sy me sy.
Desha te theksoj qe sipas te drejtave nderkombetare jane vendosur norma te atilla qe kompanite qe ofrojne keto sherbime pervec aparatit te tyre duhet kene compatibilitet me aparate te certifikuar conforme sigurise me te gjitha standartet. Fta duhet te jete fta.
kush disponon cam conax pairing te provoi kanalet mpeg4 dhe hd se punoin , jo te testuara nga une se nuk disponoi te tille cam per momentin
Pas disa kerkimesh gjeta nje modul qe ka nxjerre dga a eshte e vertete qe ka dale dhe a punon ne dm e me pas te beje share..........
ky modul ka dale para 2 vjetesh por per specifik nuk punon tek te gjithe aparatet vetem tek ata apar.qe qe kan suport CL+ menjefjale jo vend per modul por ne CL te integruar sic eshte apa. FREEVIEN+HD T2400 etjer.....neotion cam eshte compania e vetme europiane dhe smit keto jane 2 kompanit e vetme qe prodhojne keta module.......
une tek kjo faqe kam lexuar qe punon tek cdo dekoder hd kanalet e digitalb HD dhe Mpeg 4!