votova te treten ,arsyet jane te shumta dhe mjafton te beni nje kerkim ne google ne lidhje me vjedhjet qe ben digitalb dhe nuk eshte shume e veshtire per te kuptuar pse
Jam pro martesës-Çdo kompani ka të drejtë mbrojtjen e produktit të saj!
Varet - Nëse paisja(reciver) përveç martesës me kartën, lejon leximin e kartave të tjera pse jo!
Jam kundër - Unë blej karten, është e drejta ime të zgjedh se në cilin aparat perdor
Nuk e di- Mjafton që të punojë, s'më intereson nëse kompania më kontollon!
votova te treten ,arsyet jane te shumta dhe mjafton te beni nje kerkim ne google ne lidhje me vjedhjet qe ben digitalb dhe nuk eshte shume e veshtire per te kuptuar pse
shoku jemi lodh nga foto e video ngase kto foto tua jan edhe me jo bindese se ajo video qe patem shiku ketu nuk shifet imagi qfare e perdor emu qfare perdore dhe box keshtu qe mos u lodh kot me ba foto e vetmja menyre qe te besohet eshte tju japesh linja atyre qe kan boxa HD ata ti provojn te bejen foto video
ore ju besoni apo nuk besoni une e kam hapur dm ne hd dhe e eshte e vertete qe hapet dg hd sepse po shikoje vete
une te besoj se testova nje line dhe punonin ok
besoj se i erdhi dhe fundit dg hd per thyerjen e tij shpresojme ta bejen dhe te tjere kete gjee
Skermata e fotografuar me ngjan me infon e nje azbox-i(ne se nuk gaboj).Por billi23 nuk shton gje tjeter...
cfar te shpejgoj fut linjen en dm dhe open digitalb hd kaq gjera e tjera jane per njerzit qe mern me ate pune une klient jam
ku jeni vllazni mos diskutoni me shum kjo esht nje realitet
une kam DM8000 HD dhe e provova nje testline ne ket adres per 24 ore dhe punon shum mir me CCcam
pra mund ta provoni edhe ju kush ka dm HD.Kaloni mir