senle ugraşamam git başımdan asıl ben senin gibi biriyle degeli vaktimi harcıyamam sen kimsinki sana hesap verecem
senle ugraşamam git başımdan asıl ben senin gibi biriyle degeli vaktimi harcıyamam sen kimsinki sana hesap verecem
benimle uğraşmanı istemem zira sanada daha fazla anlatmaya çalışmıyacağım bana hesap ver diyede diretmedim ve ben senin gibi bu alemde beni bilen bilir bu işlerde eskiyim diyede idda etmedim budala seni madem üstte ki mesajlarında beni karalamaya çalışıyorsun ispatla dedim herkez görsün diye bana hesap veresin diye değil tabi sen bu alemde usta olduğun için herşeyi bilirsin ya üstte sana sorduğum sorularıma senin cevaplaman bu işlerde yeni olmayan birisi için zor olmasa gerek zira tükürdüğünü yalamak zorunda kalmasan şimdi çoktan karalamaya devam ederdin kıvırtmaya değil ama at gözlüğünü takmışsın başka birşey görmüyorsun yazdıklarından anlıyorumki senin çocuktan farkın yok o yüzden anlatmaya tenezül dahi etmiyorum eğer çocuk değilsen bu saatten sonra benim gözümde aptalın önde gideni cahilin tekisin hadi başka kapıya naşş naşş senden hiç bir baltaya sap olmaz bu sana son mesajım daha da yazmıyacağım çünki konuştukca batıyorsun çukura daha fazlada batmanı istemem yaşın küçük daha büyüde gel..........
konuyu takip edenler kimin ne olduğunu çok iyi anladı
''Kör cehalet çirkefleştirir insanları !
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var...
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye
bir de söyleyene bakarım Adam mı diye...
buda benden sana kapak olsun