Kam provuar gmini 4.70 no bomb gemini 4.20 sifteam 1.9.4c dhe e njejta gje. Kam frik se e ka tuneri sepse ka kohe qe me humb dhe sinkronozimi i zerit me figuren. gjothsesi te presim se ndoshta dikujt i ka ndodhur nje gje e tille dhe e ka zgjidhur
A ka ndo njeri mendim se si hapet porta se spo e mar vesh fare se cfare kane linjen me abcom e kam bej gjithe proceduren me ip dreambox vendos porten enable dhe parp asigje lidhjen e bej mw wifi router-laptop-switch LAN-Dreambox.Proven per port e bej ne internet ne check port dhe me thot 12000 mbyllur mos nuk ka te bej check port internet e tregon gabim apo jonNqs me ndihmoni do ju jap linje prove se kam c-linja nga servera te shoqnis por vet nuk behem dot server
Pershendetje Missoervin
Mua kjo qe po thua ti nuk me ka ndodhur asnjehere dhe po me cudit. Por me ka ndodhur qe gjate flashimit 2-3 te me nderpritej procedura dhe nuk bohej flashimi. Pastaj e lija 1 ore dhe filloja prape proceduren e flashimit dhe e merrte ne rregull. Keshtu qe them me durim provoje dhe here te tjera flashimin. Por nese e ka fajin tuneri atehere ske ca bo as me flashim.
Kalofsh mire
NDIHME!
Kam frike se me eshte djegur karta e rrjetit ne DreamBox. Ka patur rrufe te fuqishme ne qytetitin tim dhe per koincidence nuk me lidhet DB me rrjetin (routerin) dhe as dritat led ne brendesi te aparatit nuk ndizen si perpara. A mundet te me ndihmoje ndonjeri se si ta zgjidh problemin?
Ju faleminderit.
a ka mundsi që CCcam 2.1.4 të jetë virus...kisha sugjeruar për të gjithë që të mos perdoret përdoret ky version..