i hodha kete qe ke postuar Gemini 4.70_Cccam 2.2.0_18-11-2010 no bomb.zip me flash wizard dhe zgjat 2min e 11 sec
i hodha kete qe ke postuar Gemini 4.70_Cccam 2.2.0_18-11-2010 no bomb.zip me flash wizard dhe zgjat 2min e 11 sec
Une e kam ne pune dhe po me pelqen te them te drejten. grafiken e ka shum te bukur dhe me duket shume i leht. me disa plugine qe kam instaluar var shkon 40-45% serverin addon e ka plot dhe mundesira per instalime ke plot ngaqe ka vae shum te ulet. cccam ka 2 te instaluar 2.2.0 dhe 2.1.2. gjeja me e mire qe kishte nje opsion qe i beje backup me telekomand dhe ate filen e ruaje ne pc dhe max shkonte 1 mb backup por vetem i settings addon plugin etj gjera te vogla. dhe une bera nje restore e personalizova sipas deshires dhe bera nje backup dhe kam 1 jave qe loz me te instalo, cinstalo, backup, restore etj. Nje difekt i vura re qe ne menu kur e chekon nuk duket shenja jeshile. me pak fjale eshte nga me te miret e ketyre te personalizuar dhe i thjesht ne perdorim por prap ne fund une personalisht sifteam nuk i ndahem.
Dhe dicka tjeter pervec se e kam ne pune dhe po e testoj vet e kam testuar dhe me soft "clone bomb checker" dhe me del jeshile.
Pershendetje Missoervin
E instalova me se fundi se me hongri. 5 here mu desh ta flashoja dhe me se fundi e mori. Duket i thjeshte ne perdorim dhe goxha i lehte po me duket. Instalova cccam 2.2.1 dhe me cfare po shof 40% e var/used. I bona nje backup te shpejte dhe te shof tani si e ka menune te organizuar. Pershtypjet e para pozitive.
Kalofsh mire
mirbrema si mund ta hapi porten 1200 dua te ja jap njerit nje f line dhe si mund ta hapi porten 12000 mundet te ma shpjegoje njeri dua te ja jap vellait tim nje f line se linjen time ekam me te drejt qe ta shperndaje po si behet mun te me ndihmoje njeri se jam fillistar ne kete pune.
duhet te tregosh se pari nga je nga cili vend po paraqitesh sepse disa isp e kan te bllokuar kete port per ndryshe eshte shum let te hapesh kete port hyn ne ruter me ip te ruterit dhe gjeje dikun port fowaring edhe pastaj aty shkruaje porten 12000 ja bon save vetem dmth e aktivizon tashti spo di as qfare ruteri ke po qishtu diqka ne pergjethsi krejt e kan saktesoj me shum gjerat besoj qe do te ndimojm
Nje url tjeter per imazhin sifteam me Cccam 2.2.1.Ende e pa testuar nga une
url2-sifteam.rar
url2-sifteam
faleminderit per detajet qeme sjell ketu
problemi eshte se kur e perseris proceduren manualisht nuk me hapen me ato cccam qe me dilnin te rreshtuar ,nuk e di se si ta perseris perseri te njejten procedure manualisht
kurse ato prapashtesat zip dhe rar po i heq se nuk e kam shume problem
faleminderit