a shiqohen po du me than a hapen kanalet e Digitalbit p.sh supersonic tv tirana tv koha etj qe jane ne Mpeg4 me Dreambox800hd
pershendetje shoku gjuhen sshqipe mund ta gjesh keshtu pra shkon ne blue panel .shkon te addons.pastajshtyp ok te del download germini-server.prap shtyp ok pastaj te del lista e gjith programev qka ka per download shkon tek locale ku shkrun shty ok dhe e para esht gjuha shqipe shtyp ok dhe eke downlanduar ben save dhe esht gjithqka ne rregull klm besoj se isha i qart
Pershendetje
Une nuk e di si jane te pershtatura komandat ne shqip por nuk besoj se ka ndonje avantazh, biles shpeshhere ka dizavantazh pasi dikush osht mesu me nje terminologji te caktuar gjuhe. Per shembull dikush anglisht dikush italisht apo ndonje gjuhe tjeter dhe keshtu do kesh pengesa per mesimin e terminologjise ne gjuhen shqipe plus qe kur hyn ne site te ndryshme ne internet i ke ne anglisht apo ndonje gjuhe tjeter dhe te duhet ti pershtatesh vet pastaj kur bo ndonje downloadim. Keshtu ndodh shpesh edhe ne programe te ndryshme neper kompjutera. Personalisht jam mesuar ne anglisht dhe nuk shof aresye ta ndrroj.
Kalofshi mire
me falni si mund te gjehet pasword dhe login ne dm kur nuk e di si eshte qe shrben per tu lidhur me pc
a ka naj pergjigje rreth qisaj pyetje qe e kom parashtru kush ka dekoder 800hd a mujn me shiqu kanalet mpeg4 a vetem me Kaon te Digitalbit shiqohen
pershendetjt.. me image gemini.. via addons instalo plugin programin. tuxcom .ne dm
kurse hynė ne tuxcom ..me telekomande shtyp butonin bleu====>shkon plugin ===>TUXCOM
shkon ne var /etc seleksion passwd dhe mos shtyp ok,
shtyp me telekomand numrin 4 dhe ty do te dalė keshtu
root:xXxXxXxXx:0:0:root:....
kėshtu qė fshij te gjitha qė te duket keshtu. root::0:0:root:.....
bėje exit,, dhe regjistroje... tani mundesh me hy me qfar paswordi qė ti don
kalon mirė
faliminderit por pse jep error server kur dua te download kete program un me internet e kam lidhur.sepse e kan ndryshuar keta tekniket qe me kane vene linjat qe te mos nderhyje ne dm
ėshte e mundur ti ken fshie tė dhėnat qė lidhe serverin me gemini ,, ndoshta
i ke linjat ende me afat ,, pėrndryshe nė qoftė se je i qkyqun nga ata, bėje ni flasch,
tjeter prej fillimit. kujdes vetėm nė rastė se nuk ke mė linja,, perndryshe do ti humbase..
ose ndoshta i ke tė regjistruara dikund nė pc,