me falni por kam probleme me dm500s clone me signal e konfiguroj eutelsat w2 por gjithnje snr eshte 63% dhe agc asnjehere me shume se 35% ju lutem nese mundet dikush te me ndihmoj
duhet te shikosh te gjitha parametrat duke filluar qe nga dekoderi dhe deri ne detajet te tjera sic jane parabola,LNB,kablli,disech,etj, edhe une kisha nje problem te tille dhe fajin e kishte LNB NUK ISHTE CILESORE,megjithate une nuk mund ta di me siguri se cfare problemi ke ti
Po ekziston mundesia e prishjes se tunerit. Provo one singel satellite se di cfare imazhi perdor por besoj te njejtin duhet te ket. Po ste eci beji backup cline nese ke nje te tille dhe provo ta flashosh me kabull rs232 nul modem me ndonje imazh tjeter. Po beri prap problem them se e ka tuneri.
Ne tirane veshtire vetem nese e regullon vet se mua pervete sma ka mar njeri persiper dhe e kam derguar ne maqedoni atje ma kane regulluar. Por para se te dash mendjen qe e ka tuneri bej disa prova sepse mund te regullohet me ndonje flashim. Perdor sifteam 1.9.4C ose gemini 4.7 nobomb qe i kam postuar une disa poste me pare dhe pastaj flie mendjen.
A munet mem kallxu dikush paketat total Tv edhe ITV partner qe jane me programe serbe e kroat ballkanike ma shume skom pas as nje problem po qe 2dit sjon ka mu hapen programet sinjal ka po spo qet kurgjo hiq veq zi po rrin edhe Al jazzera e sky italia kshtu po ndodh qfar mundet me pas se spo ma qet kshtu qe jane ndrru frekuencat ose diqka po veq zi po rrin ekrani.