kush e din diqka e pa kuptim po me ndodh ne dreambox tim siq isha duke shikura ndeshjen juve-roma te gjitha linjat me ran offline e shikoj internetin ne rregull ne dreambox jam krejt ne rregull e pabesushme diqka kjo mos rsishtt isp-it kan bere ndonje sulm ne cccam a eshte juve duje ju funksionu sharingu sidomos dikush qe eshte nga kosova e e ka internetin me ipkon
Trimi nuk e di cmund te ket ndodhur ne Kosove por edhe une tashti ne darke kam pas shume probleme me Cline edhe pse internetin e kam pas ne rregull deri para 30 minutash me binin linjat te gjitha. I bona nje te cinstaluar cccamit dhe instalova prape dhe tani po e shof rehat ndeshjen Barcelona-Villareal. Provoje edhe ti njehere cinstaloje dhe riinstaloje perseri cccamin ndoshta te kryen pune.
Kalofsh mire
jojo problemi qenka te isp-ja ime tek ipko me than qe kan problem me lidhje nderkombtare dhe interneti ose eshte 70 kbs ose ndalet fare e me 70 kbs nuk funksionon sharingu te gjitha linjat bijn offline ky qenka problemi ashtu me than ata ne telefon
Epo mire problem qe zgjidhet ky. Kryesorja qe ti e ke dreamboxin tat ne rregull.
Kalofsh mire
fiku
e bleva kavon ethernet te kryqezuar (cross) dhe nuk arrij dot qe ne dreambox te instaloj me ane te pc portatile te vendos ndonje emulator apo keys ,kam provu shume programe por nuk mundem (i vetmi program qe arrin te komunikoje me dekoderin dreambox eshte-->dreambox manager suite)
ndonje ndihme te lutem po pate mundesi