Ketu keni te dy variantet per E1 dhe E2 per imazhin gemini.
Ps mos harroni ti beni extract nga kompresimi zip
mirembrema kam nje technomate tm5402 hd super po dua ti helli nje liste chanel me motor mun te me ndihmoje njeri per nje liste per kete dekoder mund te me ndihmoj njeri cfar liste duhet ti helli keti dekoder.
faliminderit per filet por i vendos te ghitha filet ne folderat e vet me dreambox control center me del ne camd cccam 2.1.3 por nuk punon mos ka nevoje per ndo nje instalim nqs po si behet??
Sander pasi i ben extract nga kompresimi .zip e kalon me dcc ne folderin tmp te dreambox, me pas butoni blu pastaj i kuq shon me shigjete posht tek tmp shtyp ok dhe me jeshile ose me ok install. pasi ta instalosh duhet ti beh restart pasi i ben restart shkon ne blu panel dhe select cam left/right dhe zgjedh cam qe do shtyp butonin jeshil per ta aktivizuar dhe kaq. Kalo cline me pas nese e ke dhe shikim te kendshem. Besoj se e kuptove tani.
Pershendetje.
Ato jane fut ne buqeten e vet por cuditerisht nuk hapen dhe me vjen cudi sepse problemin qe pata e zgjidha tani eshte me duket mua . ketu e kisha problemin ju lutem se une nuk jam shume ekspert prandaj po kerkoj ndihme. diti 2 001.jpg
Pershendetje.
Mund te me tregoj dikush se qfar duhet bere qe nga fillimi deri tek te me hapen programet ne dream box me ndonje tutorial me shkrim apo me video ne gjuhen shqipe se kshtu kerkova ne gjith forumin dhe spo mund te gjej asgje qe ta kem me te thjesht kete pune sepse tani po plasi nga nervat se spo mund ti bie ne fije ketij dreq aparati.
Pra un sdua te paguaj asgje ti kem te gjitha fale siq i ka nje kujshi i imi te gjitha fal ja ka bere nje shok i tij i cili ska te bej asgje me server te dreambox por qe ka mesuar nga turialet qe ka lexuar ne internet.
nese mund te me tregoj dikush dhe te me ndihmoj ja edhe add nickyxxxxxxxxxxx nese mundetni dhe te humbisni disa qaste me rreth dreambox.
Ju faleminderit!
Nikson degjo,
Nje dite spo na vinte qe spo na vinte uji ne shtepi dhe ime me pyet komshien nese kishte uje dhe ajo i thote qe kishte uje me bollek dhe sa vinte dhe na ngriheshin edhe me shume kacabunjte se si nuk kishim uje. Po ate dite u njoftua se kishte difekt ne rrjetin e ujit dhe se nuk do te kishte edhe diten e neserme. Pra komshija e bente vetem per te acaruar.
Tani po nuk pate nje linje serveri nuk i shikon dot paketat prestigjioze por, falas mund te shikosh vetem disa kanale te caktuara nepermjet disa celesave qe botohen dite pas dite nga nje administrator i ketij forumi e qe futen ne folderin perkates te dreambox-it.
Linja ndertohet nga keta djem te mrekullueshem qe ndihmojne te gjithe ne kete forum.
Keshtu qe shiko se mos po te ngre kacabunjte komshiu.
@andushi Faleminderit shume por ky kujshiu i imi mka qelluar kupil dhe te gjitha i ben fale pa paguar asgje dhe cuditem shume ne aftesit e atij shokut te kujshiut tim.
DMTH nuk kame qka ngas pas kesaj pune me qe ti kame edhe une ne shtepine time te gjitha kanalet e shqiperis dhe te kosoves, duke filluar nga DIGITALB,TRING dhe SUPER SPORT, te gjitha i ka fale me DreamBox dhe me ben te cuditem dhe sot qe nga mengjesi po kerkoj dhe nuk munda te gjej asgje rreth ksaj pune qe te mund tja bej edhe un si aj.
Une kame biseduar me at shokun e kujshiut tim dhe me ka kerkuar 10E ne muaj qe tma mundesoj ashtu siq shokut vet.Njeri i pafat une apo qka hehehe
Sidoqoft Faleminderit !