Pershendetje cuna. Desha t'ju pyes a di ndonjeri prej jush ndonje dyqan qe di te beje jtag per dreambox 500s sepse para dy javesh me eshte djegur flashi i aparatit dhe me duhet ta riparoj. Kam kerkuar gjithandej por nuk kam gjetur njeri qe ta marr persiper kete gje. Ju lutem nese ndonjeri njeh ndokend qe di ta riparoje te me pergjigjet ne p.m.
Faleminderit paraprakisht.
mund te me kthej ndonje pergjigje se ku mund te gjej ndonje dyqan riparimi per dreambox?
Une e bej edhe vete por me mungojne materialet. Nuk e di se ku mund ti gjej.
SI te veproj per te ndryshuar IP e dreamboxit psh e kam 192.168.1.3 dhe IP e pc e kam 192.168.1.2 ta ndryshoja ta beja psh IP e dreamboxit 192.168.1.20 faleminderit.
FIKU75 rrofsh, kam edhe nje problem te vogel i hodhe dreamboxit nje list kanalesh, por kur ben ristart nuk me del kanal kur hapet me perparakur ndizejhapej tek nje kanal i caktuar kurse tani jo listen e kanaleve qe i hodha e ka marr ne memorje por duhet ta levizesh me pult nuk ndonje problem shqetesues por nga qe isha mesuar prandaj doja qe kur te ndizej te ndizej ne nje kanal te caktuar psh rai uno.