Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 15 of 101 FirstFirst ... 510131415161720254065 ... LastLast
Results 141 to 150 of 1008

Thread: 2 Mbyllur - Dreambox - image, firm, soft, etj.

VIP Member gertl's Avatar
    Uploads
    1,424

Re: Dreambox - image, firm, soft, etj.

Quote Originally Posted by fatlum View Post
    a ka mundsi qė CCcam 2.1.4 tė jetė virus...kisha sugjeruar pėr tė gjithė qė tė mos perdoret pėrdoret ky version..
    Pershendetje Fatlum
    Une kom nja 3 muaj qe e perdor dhe nuk me duket se ka pas ndonje problem as kompjuteri dhe as dreamboxi. Me kete nuk dua te hedh poshte kete qe po thua ti, por mund te na thuash ndonje gjo me konkrete pse mendon qe osht virus? Te pakten ta dime edhe ne ku qendron thelbi i muhabetit?
    Kalofsh mire

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    12

nuk di vetėm se gjdo here qė kam instaluar te ni shoku pas pak kohe ka pasur probleme ,,
    kurse kur kamė instaluar njė version tjetėr punonte shumė mė mirė ,, dhe kur morra edhe njė
    mesage nga dikush qė mė thonte tė mos e perdor versionin 2.1.4 , atėhere jamė gati i sigurtė
    qė diqka nuk ėshtė nė rregull me kėt version..

Member diti87's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by diti87 View Post
    NDIHME!
    Kam frike se me eshte djegur karta e rrjetit ne DreamBox. Ka patur rrufe te fuqishme ne qytetitin tim dhe per koincidence nuk me lidhet DB me rrjetin (routerin) dhe as dritat led ne brendesi te aparatit nuk ndizen si perpara. A mundet te me ndihmoje ndonjeri se si ta zgjidh problemin?
    Ju faleminderit.
    A mund te me pergjigjet dikush?

Senior Member
    Uploads
    12

Quote Originally Posted by gertl View Post
    Pershendetje Fatlum
    Une kom nja 3 muaj qe e perdor dhe nuk me duket se ka pas ndonje problem as kompjuteri dhe as dreamboxi. Me kete nuk dua te hedh poshte kete qe po thua ti, por mund te na thuash ndonje gjo me konkrete pse mendon qe osht virus? Te pakten ta dime edhe ne ku qendron thelbi i muhabetit?
    Kalofsh mire
    pėrshendetje gerti,,ta themė tė drejten qė diqka konkrete nuk kamė vetėm po mundohem edhe une
    ta gjejė ku ėshtė problemi tek ky versioni CCcam it,,, mos ka pasur edhe dikush tjetėr problem apo
    ka dėgjuar pėr ketė qėshtje..

Uploads
    1,424

Quote Originally Posted by fatlum View Post
    pėrshendetje gerti,,ta themė tė drejten qė diqka konkrete nuk kamė vetėm po mundohem edhe une
    ta gjejė ku ėshtė problemi tek ky versioni CCcam it,,, mos ka pasur edhe dikush tjetėr problem apo
    ka dėgjuar pėr ketė qėshtje..
    Pershendetje
    Nuk di ca te them Fatlum. Une personalisht nuk kam degjuar ndonje gjo dhe prandaj te thashe ne fillim te na thuash dicka me teper. Por me kete qe po thua ti nuk besoj se osht ceshtje virusi. Probleme mund te kete cccam 2.1.4 me shume dreamboxa ashtu sic kane probleme shume imazhe me dreamboxa ku njeri thote sifteam osht me i mire apo nabilo sosht gjo apo dhe e kunderta, nemesis po ashtu, e keshtu me radhe. Megjithate bone mire qe shkruajte eksperiencen tate ketu ne forum.
    Kalofsh mire

VIP Member fillestari's Avatar
    Uploads
    115

Quote Originally Posted by missoervin View Post
    Kam provuar gmini 4.70 no bomb gemini 4.20 sifteam 1.9.4c dhe e njejta gje. Kam frik se e ka tuneri sepse ka kohe qe me humb dhe sinkronozimi i zerit me figuren. gjothsesi te presim se ndoshta dikujt i ka ndodhur nje gje e tille dhe e ka zgjidhur
    Pershendetje missoervin
    Shpresoj ta kesh zgjidhur problemin gjate kesaj kohe.
    Une se kam pasur kete problem qe te mund te thoshja ndonje gje.Por para ca kohesh pata problem me satelitet,megjithese zgjidhja opsionin e motorrit,vetem 4 pozicione me shfaqeshin.I provova te gjitha llojet e Sifteam si te perpunarit edhe te pastrit prap e njejta gje.Ne fund pasi i humba shpresat e flashova me imazhin qe kishte ne fillim kur e bleva Gemini 3.60.Ketu vura re se shfaqeshin te gjithe satelitet.Kur u ktheva prap ne Sifteam edhe aty problemi i meparshem nuk egzistonte me.Ndoshta mund te kete qene ndonje rastesi fatlume,por vetem pas kesaj mu zgjidh problemi.
    Me pas u kuptova qe kete problem ma kishte shkaktuar nje nga sifteam-et e perpunuar te turqve.Une perdor nje antivirus qe quhet McAfee dhe ky kur hap X faqe me shfaqet me ngjyren jeshile kur ska virus me gri kur nuk e ka te komfirmuar dhe me te kuqe kur eshte i virosur.Tani kur fusja IP e DM ne browser per te perdorur VLC Mediaplayer ma tregonte me virus(te kuqe) me sa duket ndonje file qe ka perdorur ai tipi per perpunimin e Imazhit do kete qene i koruptuar.

VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Quote Originally Posted by fillestari View Post
    Pershendetje missoervin
    Shpresoj ta kesh zgjidhur problemin gjate kesaj kohe.
    Une se kam pasur kete problem qe te mund te thoshja ndonje gje.Por para ca kohesh pata problem me satelitet,megjithese zgjidhja opsionin e motorrit,vetem 4 pozicione me shfaqeshin.I provova te gjitha llojet e Sifteam si te perpunarit edhe te pastrit prap e njejta gje.Ne fund pasi i humba shpresat e flashova me imazhin qe kishte ne fillim kur e bleva Gemini 3.60.Ketu vura re se shfaqeshin te gjithe satelitet.Kur u ktheva prap ne Sifteam edhe aty problemi i meparshem nuk egzistonte me.Ndoshta mund te kete qene ndonje rastesi fatlume,por vetem pas kesaj mu zgjidh problemi.
    Me pas u kuptova qe kete problem ma kishte shkaktuar nje nga sifteam-et e perpunuar te turqve.Une perdor nje antivirus qe quhet McAfee dhe ky kur hap X faqe me shfaqet me ngjyren jeshile kur ska virus me gri kur nuk e ka te komfirmuar dhe me te kuqe kur eshte i virosur.Tani kur fusja IP e DM ne browser per te perdorur VLC Mediaplayer ma tregonte me virus(te kuqe) me sa duket ndonje file qe ka perdorur ai tipi per perpunimin e Imazhit do kete qene i koruptuar.
    Rrofsh fillestaro po une problemin e flashimit them se e kam rezaururar skam lene imazh pa futur edhe ato origjinalet duke bere prova se mendova mund ti vine mendt, po ncuq se ka ndermend me sa kam kuptuar dhe lexuar lart e poshte mund ta kete tuneri sepse dhe Q72 ja ndrova se kisha nja 2 dm te prishur aty dhe prap e njejta gje, nuk e perjastoj mundesine qe dhe ato kondesatore mund te jene te dobesuar dhe se bejne punen tamam po do gjej te ri dhe ti provoj dhe ta heq mendjen nga Q72. Me shume me vjen inat se dhe tunerat e te dy dm qe kam te prishur jane njesoj dhe nuk i shkojne keti tjetrit.

VIP Member
    Uploads
    3

ndegjo une kam pasen nje problem te till mirpo tek une nuk ka pasur rrufe keshtu qe nese shtepia jote ka tokezim nuk di si i thoni ne shqiperi kesaj ju mirpo eshte anti rrufes ne shtepi nuk ka mundesi ta djeg as nje paisje e dyta te njejtin problem e kam pasen une mirpo flesho dreambox me gemin ose nabilo une me sifteam kam pasen kete problem pastaj nese deshiron para se ta fleshosh nje test te vogel hiqe nga korenti njo 10 min dreambox dhe fute prap nese prap ste ndizet drita atehere flesho nese pas fleshimit prap ste ndizet atehere met vertet te eshte djegur aj cip

Uploads
    1,424

Pershendetje Diti87
    Te gjitha postimet ketu ne forum lexohen, perfshire dhe kete postimin tat. Keshtu qe mos mendo se sdo njeri te te ndihmoje. Nese spo te pergjigjet njeri nuk do te thote se po e anashkalojne pyetjen tate, por ndoshta nuk di njeri cila do ishte zgjidhja. Uroj dhe shpresoj ta zgjidhesh sa me shpejt problemin dhe ndoshta del dikush qe te ndihmoje.
    Kalofsh mire

Member diti87's Avatar
    Uploads
    0

Faleminderit gerti. Nga te gjithe keto anetare do te jete njeri qe do te kete info.

Advertise Here