pershendetje a mund te jet djegur tuneri dream 800hd qe aparati im nuk ndizet se bera nje prove e hoqa tunerin dhe aparati punon dhe ndizet ne rregull. ne qofte se eshte tuneri i djegur ka ne tirane me ble.fali
pershendetje a mund te jet djegur tuneri dream 800hd qe aparati im nuk ndizet se bera nje prove e hoqa tunerin dhe aparati punon dhe ndizet ne rregull. ne qofte se eshte tuneri i djegur ka ne tirane me ble.fali
INFO DM 800 HD,
Kur dm ėshtė i lidhur me 2 ose 3 koka Lnb. dhe gjatė ndrrimit te kanaleve te njė
sateliti nė tjetrin ,shpesh here jep " tuner failed" dhe humbė kontaktin me satelit
atėhere problemi ėshtė te..switch. do tė thotė duhet tė keni njė switch pėr dekoder..HD
e jo njė te thjeshtė..
si fillim u fikte vetem tek kanalet hd dhe ne fillim aparati ndizej ne rregull me vone vanonte 10 min ndersa tani nuk ndizet fare veq ben ristart.po ti shkepus tunerin ndizet ne rregull.sdi si ta shpjegoj ndryshe.
flm per sqarimin..po ku mund te gjej tuner
a mund te me ndihmoje njeri per te hapur porten nr lidhje me dreambox me wifi -laptop dhe me share lan ne dreambox ndjek te gjithe proceduren por porta nuk hapet te kontektoje ne pm ai qe mund te me ndihmoje ne menyre qe te kontaktojme ne msn me teamviewer
pershendetje kam nje dreambox 500s me gemini4.70 cccam2.1.3 si te veproj per te hedhur keys dhe cfare celsa duhet te perdore kemi raste kur nuk kemi internet e nuk cfare te shikojme.FLM