Pershendetje Emiljano
Ajo restart enigma bohet keshtu Emiljano,. Shko menu/shutdown/ aty do te dali komanda restart enigma, por nuk e di a do ta rregullosh kete problem qe po thua apo jo me kete komande. Po tek e fundit po se rregullove cte keqe ka pse e bo manualisht gjithmone.
Kalofsh mire
Pershendetje!
Kam nje Dreambox 800HD Kinez i cili punonte normal fare.
Nuk e di cfare pesoi dhe nuk me ndizet fare.
Vetem ventilatori punon ,ekrani nuk jep shenje fare.
Imazhi qe eshte hedhur eshte apostafat per dreambox kinez.Kush ka mundesi le te me ndihmoje.Aparati eshte i ri,nje muaj kam qe e kam mare.
Une nuk di se cfare te them. Por provoje se ndoshta behet connect me DCC.
Akoma me plena kineze diskutohet ketu, gjynah i madh, shume para mora 10 cope nga dm800 gjysma e tyre u prish shpejt.
Dhe tmi falin nuk i dua me as hd e as sd.
Key updater per E1 mund te shkarkoni key softcam nga telekomanda, Une e kam testuar vetem ne instalim por nuk e di se cfare kanalesh hap.
Menyra e instalimit: Pasi ti beni extract nga zip, kopjojeni filen DBF-Minicatkey-Updater.cfg dhe DBF-Minicatkey-Updater.sh ne var / tuxbox / plugin me nje program ftp dhe jepini te drejtat 755
Merrni nje dm800se origjinal se eshte shume i mire, pasi nje te tille e kam marr edhe une.
misoervin cfar eshet te drejta 755 cfar do te thote drejtat 755 ca do thuash me kete