missoervin e qysh me ja shtu keta ne reserver apo ne aparat qeta se e ki postu ti nese bon me dit
missoervin e qysh me ja shtu keta ne reserver apo ne aparat qeta se e ki postu ti nese bon me dit
sapo flashova dreamboxin 500s dhe a mund te me gjeni list me bouqeta , dhe si ti vendosi
pershendetje
kam nje dream box 500s po eshte bllokuar nuk punon funksionon me pult e kam fikur dhe ndezuur por perseri nuk hapet.
ju lutem me thoni si te veproj
Pershendetje
kam nji Db 500HD desha sot qe te i fus nji image ,mirpo nuk ia arrita. Edhe pse u mundova edhe pse lexova se si behet kjo pune prap se prap e kote.
Lidhja ne mes pc.router dhe box funksionon permes dcc kuptohet ,, mirpo kur dua ta beje flashen permes browser nuk e gjen Ip apo te pakten nuk me jep mundesin qe te flleshoi imagen e shkarkuar me heret,gjithashut permes DreamUp nuk arrije te beje sepse me sa di une ajo bahet permes nullmodem kabull mirpo ky Box nuk kishte fare vend ku munde ta lidhesh me nullmodem kabull.
Shpresoi te me ndihmon .
C,do te mire dhe Gezuar festat
Sapo mora nje dm800 clone dhe thash po e flashoj gjetanje imazh gemini 5.1 me ss76 dhe ja hodha pasi mbaroj uploadimin me nxori nje error no ca found dhe nuk po mund ta flashoj as me dreamup. Kush me jep nje dore se pari ta kaloj kete faze dhe se dyti me cfare imazhi
E kalova kete faze. Ashtu si thua ti nuk me eci vetem nxirrte error dhe as me versionin e fundit te dreamup. problemi ishte tek dreamup e provova me version 1.3.3.4 jo me 1.3.3.6 se nuk ecen me kete tani po ecen te shofim perfundimin se zgjat pak. tani kam ngel tek faza e dyte tek imazhi cfar me sygjeroni kush eshte me i miri dhe me me shum suport secondstage eshte 76.
Provoje nje her me kete.