I ke hedhur imazhin e gabuar prandaj ta nxjerr ate error. Do veprosh keshtu: Do hapesh kapakun e box dhe do shikosh cfar sim ka 2.1, 2.0, 1.0 etj. dhe ne baz te sim do kerkosh per imazhe ketu ke imazhe per clon qe jane pach-uar.
pershendetje
desha te pyes a mund te vednoset c-line si klient ne menyre manuale me ane te telekomandes se dreambox 500 plus ,si imagine kam sifteam 1.9.3 me cccam 2.2.1
Po mund te vendoset . Duke shkarkuar nje plugin qe quhet TuxBox Comander(TuxCom)
Pasi e shkarkon kete plugin, shkon: var/etc/cccam.cfg shtyp butonin 4 te telekomandes dhe aty shkruan C-line qe ke. Por c-line duhet qe mos te kete keto lloj kllapash { }Se kam pershtypjen se nuk egzistojne ne telekomanden e DM, te pakten une si kam gjetur.
E kam provuar vete dhe funksionon.
E shkarkova sic e ke pershkruar dhe ok.Kam nje paqartesi : kur kemi cline ekzistuese duhet ti bejme delete me butonin e kuq dhe pastaj shtypin butonin jeshil te vendosur cline te re?Duhet te hyjme tek var/etc/cccamcfg tek dritarja ne krah te djathte te tabeles besoj qe korrespondon me filet e dm?Flm
Jo ske pse ta fshish c-line ekzistuese,por posht saj shkruan c-line te tjera.Thjesht ecen poshte c-lines egzistuese me butonin e nderrimit te kanaleve, i jep OK shkruan c-linen e re, prap OK-> exit-> butoni kuq-> exit-> butoni i kuq dhe linja e re eshte OK. Gjithsesi kjo eshte nje metode fort e gjate dhe e bezdiseshme,por thjesht per kuriozitet mund te provohet.
Po korrespondon me filet e DM. Ato qe shef nepermjet FTP i sheh nepermjet TuxCom
po patet mundesi me ndonje list kanalesh me keto modifikimet e reja te digitalbit
ne menyre manuale i rregullova kanalet ne dreambox i rradhita dhe fshiva te panevojshmet por dua qe kete list qe kam rregulluar tani ta hedh ne kompjuter si te veproj
Kam marr nje aparat eaglebox
doja te dija mund ti hedh si image Gemini 4.70 ?