Ndersa per password dhe user ka keto:
User :root
Password :eagle
Ndersa per password dhe user ka keto:
User :root
Password :eagle
Mbas instalimit te Dreamboxit ne kanalet e Sky Italia çdo 50-60 sekonda imazhi "prishet" dhe pastaj rregullohet kurse ne kanalet FTA kjo gje nuk ndodh.
A eshte normale dhe mund te zgjidhet ky problem?
Dreamboxi eshte nje 500 S i klonuar.
nuk di a jam ne tem te duhur qe po shkruj kam nevoj per nje ndihm rretj resiverit spiderboxit dhe dreambox 800 cilin ja vlen me marre cili eshte ma i shpejt ma i mire e senet tjera qka i kan ja kisha dit per faliminder cili um ndihmon
Pershendetje,
doja t'ju pyesja per nje problem disa kanale me dalin "Service could not be found" brenda nje buqete e cila me hapet (psh- raiuno, raidue, raitre jo free pasi ato free hapen, kjo kur vendos Vhannibal Settings pasi me Cyrus ketro te tre hapen gjithmone) por, jane shume kane te tjera dhe njekohsisht me mban shenjen e motorrit qe perpiqet te kthehet tek 13 apo 16 grade etj.
Kam gati nje jave qe te tera paketat e 16 grade Eutelsat si Digitalb, Tring. Totaltv, Pink etj nuk kam sinjal te mjaftueshem dhe "Service could not be found", paketat e tjera psh 13, 19, 9 apo 28.2 grade East, kane ngelur te pandryshuara pra them se nuk ka te beje ndonje difekt i Sacit apo jo???????
Ju Faleminderit
Pershendetje edhe une kam nje problem me dreamboxin Dm500S kur downlodoj kanalet ne adons nuk me hapet asnje dmth ma qet service could not bee found ndersa kur bej kerkim manual te programe mund te kap sinjalin ITV PArtner Total Tv e digitalb te pergjysmuar pakon d/m.th nuk mi kap aksion thriller qe jan me nje frekuenc ndersa Pakon Tring Tv nuk ma Zene hiq Satelitin e kam me dimensioni mjaft te medha syri eshte ne rregull kabllin ekam nderruar kur e provoj ne receiver digital tjeter kan signal full te gjitha paketat 98% vetem ne dm 500S i pergjysmuar pako ndersa Tring Nuk ma zene hiq kerkoj ndihm nga ju edhe si ti vendosi canalet ne dreambox prej numrit 1,2,3,4 etj.. paski me kan mbetur ato pako te pergjysmuar disa ne numer 300 e perjpet disa ne numer e 400 etj... pres ndihm nga ju dikush
Cfare image me rekomandoni per DreamBox DM600 ?