Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 93 of 101 FirstFirst ... 43688388919293949598 ... LastLast
Results 921 to 930 of 1008

Thread: 2 Mbyllur - Dreambox - image, firm, soft, etj.

VIP Member gertl's Avatar
    Uploads
    1,424

Re: Dreambox - image, firm, soft, etj.

Quote Originally Posted by Nikson View Post
    @andushi Faleminderit shume por ky kujshiu i imi mka qelluar kupil dhe te gjitha i ben fale pa paguar asgje dhe cuditem shume ne aftesit e atij shokut te kujshiut tim.

DMTH nuk kame qka ngas pas kesaj pune me qe ti kame edhe une ne shtepine time te gjitha kanalet e shqiperis dhe te kosoves, duke filluar nga DIGITALB,TRING dhe SUPER SPORT, te gjitha i ka fale me DreamBox dhe me ben te cuditem dhe sot qe nga mengjesi po kerkoj dhe nuk munda te gjej asgje rreth ksaj pune qe te mund tja bej edhe un si aj.

Une kame biseduar me at shokun e kujshiut tim dhe me ka kerkuar 10E ne muaj qe tma mundesoj ashtu siq shokut vet.Njeri i pafat une apo qka hehehe

Sidoqoft Faleminderit !
    Pershendetje Nikson
    Mund ta thuash me plot gojen qe shoku jot osht me fat qe na paska nje shok dhe i jep atij linja falas. FALAS nuk ka more Nikson. Falas te mundesohet vetem ndihma ketu ne forum per probleme teknike qe mund te dalin ty me receiverin qe ke. Edhe une apo shume te tjere ketu ne forum jemi pa fat qe skemi ndonje shok me na i dhon falas keto paketa, keshtu qe detyrohemi te paguajme qe te shikojme ndonje sport apo ndonje program. Une do te jepja nje keshille. Qe te kuptosh si mund te hapen kanalet me pagese shiko njehere te tema e manualeve dhe lexo cdo gje qe ka te beje me dreamboxin si dhe cline apo cccam. Keshtu kemi filluar te gjithe kur kemi qene fillestare.
    Kalofsh mire

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Pershendetjet e mbremjes juve,une e kam dreambox 800 hd me imazhin enigma2 4.70....(pa cccam),per te cilin, manualisht e kam pak veshtir qe ta instaloj sepse nuk po di se ne cilen forme me i fut cccam-in permjet DCC,sepse ne paketen e vinrarit( e2 mipsel-CCccam 213.. )eshte fajli 1.(user)dhe kur e klikoj me dalin keto tri elmente 2.( bin,script,uninstall) si dhe kur i klikoj keto trijat del 3.(diqka tjeter),andaj pyetja eshte cilen nga kjo renditje duhet me e fut ne dreambox 1,2 apo 3
    ju falemnderohem paraprakisht

Member
    Uploads
    0

ju lutem ma gjeni nje gemini per dreambox 800 hd clone

VIP Member Andushi's Avatar
    Uploads
    2,275

Quote Originally Posted by arsenal_vidi View Post
    Pershendetje,

ne faqen e pare te ketij forumi "satsupreme.com/forum" tek tema Dreambox Images, Sticky i pare pasi te kesh hapur "DM800 images" ke "DM800 Clone" nga AGUDA aty shiko dhe shfletoji te gjitha faqet deri ne fund per te gjetur imazhe. Per me shume ndihme ka shume anetare qe kane DM800 qe mund te ndihmojne me shume.

Naten

Uploads
    1,424

Quote Originally Posted by arsenal_vidi View Post
    Pershendetje arsenal
    Mund te shikosh ketu per imazhet e Dreamboxit 800 HD ose ketu. Shiko te marresh nga ato imazhe qe jane downloaduar me shume. Biles une te sugjeroj te shofesh mire dhe komentet.
    Kalofsh mire

VIP Member Andushi's Avatar
    Uploads
    2,275

Quote Originally Posted by Albakos View Post
    Pershendetjet e mbremjes juve,une e kam dreambox 800 hd me imazhin enigma2 4.70....(pa cccam),per te cilin, manualisht e kam pak veshtir qe ta instaloj sepse nuk po di se ne cilen forme me i fut cccam-in permjet DCC,sepse ne paketen e vinrarit( e2 mipsel-CCccam 213.. )eshte fajli 1.(user)dhe kur e klikoj me dalin keto tri elmente 2.( bin,script,uninstall) si dhe kur i klikoj keto trijat del 3.(diqka tjeter),andaj pyetja eshte cilen nga kjo renditje duhet me e fut ne dreambox 1,2 apo 3
    ju falemnderohem paraprakisht
    Pershendetje,

Nese nuk arrin dot manualisht atehere ke nje plugin qe mund ta fusesh ne folderin perkates sipas instruksioneve te pershkruara nga Aguda qe zevendeson gemini server (edhe nga Missoervini ke nje postim te tille disa postime me pare) dhe ne kete menyre e ben instalimin e CCcam-it automatikisht si dhe CCcam.config. Pra pa andralla te tjera. Plugin e pashe sot dhe eshte ketu
    Attached Files Attached Files

New Member
    Uploads
    0

Jam i interesuar per te blere nje dreambox 500-s mirepo desha te dij se qfare me nevojitet perveq dreamboxit qe te funksionojne programet e digitalbit ,tring e disa te huaja sky..etj.
    A mund te lidhet dreamboxi me satelit ?
    Cila menyr eshte me e mir me satelit apo internet?
    A me ben routeri i ipkos nese duhet ta lidh me internet(jetoj ne Kosove,Gjilan)
    Ku mund te bej abonimin per kanalet e cekura me lart?

Falemnderoj per ata qe me ndihmojne lidhur me kto pyetje

Uploads
    1,424

Quote Originally Posted by I.n.e.R View Post
    Jam i interesuar per te blere nje dreambox 500-s mirepo desha te dij se qfare me nevojitet perveq dreamboxit qe te funksionojne programet e digitalbit ,tring e disa te huaja sky..etj.
    A mund te lidhet dreamboxi me satelit ?
    Cila menyr eshte me e mir me satelit apo internet?
    A me ben routeri i ipkos nese duhet ta lidh me internet(jetoj ne Kosove,Gjilan)
    Ku mund te bej abonimin per kanalet e cekura me lart?

Falemnderoj per ata qe me ndihmojne lidhur me kto pyetje
    Pershendetje
    Meqe je ne Kosove dreamboxa anej ke me shumice. Per te pare kanalet e digitalbit te duhet abonimi i rregullt ne digitalb ose nje cline qe mund ta blesh me te njejtin cmim si abonimin e rregullt ne DGA, por shikon shume me teper se sa digitalbin. Qe dreamboxi te funksionoje me cline duhet lidhur edhe me satelitin edhe me internetin nepermjet routerit apo modemit. Per abonim te rregullt nuk ka nevoje per internetin pasi do futesh karten dhe je ok. Te ben apo jo routeri i IPKOS kete nuk e di pasi nuk jetoj ne Kosove. Ka sa te duash ketu ne forum nga Kosova dhe mund te te orintojne per routerin.
    Kalofsh mire

New Member
    Uploads
    0

Sa kuptova prej pergjigjev te gertl eshte i nevojshem edhe dreamboxi edhe lidhja me satelit dhe modem .

ku mund te gjej cline ne Kosove?
    dhe a me ben modemi i ipkos per lidhje me dreambox?

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by missoervin View Post
    Sander pasi i ben extract nga kompresimi .zip e kalon me dcc ne folderin tmp te dreambox, me pas butoni blu pastaj i kuq shon me shigjete posht tek tmp shtyp ok dhe me jeshile ose me ok install. pasi ta instalosh duhet ti beh restart pasi i ben restart shkon ne blu panel dhe select cam left/right dhe zgjedh cam qe do shtyp butonin jeshil per ta aktivizuar dhe kaq. Kalo cline me pas nese e ke dhe shikim te kendshem. Besoj se e kuptove tani.
    po te bezdis por e vendosa te folderi tmp pasi i bera extract. edhe butoni jeshil nuk funksionon apo nuk ka ndo nje komand ku mund te bej ndo nje manual install ku mund te qendroje problemi???

Advertise Here