per te gjithe ata qe interesohen per bulsat ne dreambox E1
ekstraktoeni ne fillim
Pershendetje
Per kete punen e bulsat-it: Une vete kam perdorur shume lloje marifetesh qe jane thene vazhdimisht qe hapin bulsatin deri edhe Backup image qe jane postuar ketu,por rezultati ka qene 0. E vetmja gje qe me ka mbetur pa provuar eshte emulatori FAUSTO,por me sa kam lexuar perciptas ky mund ta hapi ne PC dhe une nuk kam ndonje interes te vecante per Bulasat-in se tek e fundit po qe se dua e shoh me C-line.
Gjithsesi,per ceshtje inati e kurioziteti nqs dikush e ka testuar realisht te na e thote menyren dhe une jam gati ta riprovoj.
Pershendetje
Kam nje problem me tunerin e dm 500hd, kur nderroj satelit me jep "tuner failed" dhe kur shkoj p.sh. nga eutelsat ne hotbird me del eutelsat d.m.th tuneri nuk kthehet ne satelitin e kerkuar. Konfigurimin jam pothuajse 99% i sigurt qe e kam ne rregull sepse ne dm 800hd qe kam funksionon ne rregull. A ka ndonjeri kete lloj aparati dhe a ka patur probleme me tunerin?
Pershendetje Best ven
Une vet nuk kam 500HD por me ka ndodhur kjo histori me echolinkun qe motori nuk shkonte ne asnje satelit. Dhe pas shume provash ishte gabimi i konfigurimit. Nuk e di sa mund te te ndihmoje kjo gje por po ta tregoj qe ta kesh parasysh ti hedhesh nje sy edhe kur programon diseqc ke parasysh kaq volt apo aq volt. Se mua keshtu me ka ndodhur.
Kalofsh mire
Te them te drejten nuk e kam parabolen me motor e kam direkt ne diseqc me 5 lnb dhe konfigurimin e kam njesoj si ne dm 800hd qe kam dhe ato provat qe me thua i kam bere thjesht do me ndihmonte ndonjeri qe ka kete lloj dreambox si e ka bere konkretisht konfigurimin por kam pershtypjen se ma ka problemin tuneri
Me falni se ndoshta nuk jam ne temen e duhur por kisha nje pteje. Me dreambox me sharing cfare paketash shikohen aktualisht??Flm.