Doli aparati i pare qe hap te gjitha kanalet Multistream aq te kerkuara . Ai eshte Openbox SX6 . Tani per tani cmimi eshte paksa i shtrejnte 220 dollare
Doli aparati i pare qe hap te gjitha kanalet Multistream aq te kerkuara . Ai eshte Openbox SX6 . Tani per tani cmimi eshte paksa i shtrejnte 220 dollare
Prej vitit 2015 paketa Mediaset Premium qe ka fituar te drejtat ekskluzive te 8skuadrave kryesore te Serise A-pervec Romes.dhe komplet Champios League per vitet 2015-2018 do ti trasmetoje ato ne te trija platformat,Toksore,Satelitore dhe Internet.Burimi i ketij lajmi eshte mare nga kompania Mediaset
No-ip sot ka bllokuar 23 domaine si psh servebeer.com ,zapto.org, sytes.net , pra ato domaine qe paraqiteshin si free . Shkak eshte bllokimi nga Mikrosoft per arsye se shume domaine dytesore nga keta domaine ishin bere baze per shperndarejen e viruseve dhe sulmeve te tjera ne dem te mirosoft. Nese do te riaktivizohen serisht ose filtrohen nuk dihet.
nga sot u ripristinuan te gjitha, sipas no-ip.com
***useless quote***
sot po hapen te gjitha kanalet e dga , degjova se do te hapen per 3 dite , shkaku i 10 vjetorit te dga.
Agon Channel Italia është televizioni më i ri që do të fillojë transmetimet nga muaji shtator në Itali. Si një investim i ri i pronarit Francesco Becchetti, AC Italia do të jetë versioni italian i Agon Channel me qendër në Shqipëri. Por ambicja e Becchetti-t nuk është vetëm bërja e një televizioni por krijimi i një konkurrenti të fortë, që siç është shprehur ai vetë në festën 1 vjetorit të Agon Channel, për t’u patur zili nga kanalet më të rëndësishme italiane, si Italia 1 apo Canale 5.
Dhe për të bërë një televizion të mirë padyshim është i nevojshëm një staf i talentuar dhe profesionist. Pikërisht, për të kërkuar fytyrat e reja që do të përfaqësojnë ekranin e Agon Channel Italia, drejtuesit do të fillojnë një tur në të gjithë Italinë në kerkim të talenteve të reja televizive. Duke filluar nga nesër në qytetin e Bolonjës do të nisin audicionet që do të perzgjedhin stafin e ri të AC Italia.
BSkyB (British Sky Broadcasting) ra dakord për të blerë Sky Deutschland dhe Sky Italia nga 21 Century Fox për një shumë të përgjithshme prej deri në 4.9 miliarde £ . Marrëveshja krijon një kompani të re, e cila është quajtur «Sky Europe» nga mediat, të cilat do të jetë platformë dominuese pay-TV në tre nga tregjet më të mëdha evropiane, duke shërbyer një total prej 20 milionë klientëve. Lajmi vjen dy muaj pas BSkyB njoftoi se ishte duke diskutuar me Fox, e cila është aksioneri më i madh dhe pronar i Sky Italia dhe 57.8% e Sky Deutschland
Sky Sport 1 HD Italia mua po me hapet tani ne keto momente...!
Mbyllet faqia sportonsatlive , ka dy dite qe nuk funksionon .
Arena Sport 1 Serbia - 23E - FTA
11683 V
DVB-S/QPSK
MPEG-42734 5/6