komunikata per shtyp nga duolads ne italisht dhe anglisht
komunikata per shtyp nga duolads ne italisht dhe anglisht
1-Formula 1 nuk do të transmetohet më nga Top Channel.
Kampionati Botëror i Formula 1 nuk do të transmetohet më nga televizioni kombëtar Top Channel dhe platforma dixhitale Supersport duke nisur nga viti që sapo ka hyrë.
Mësohet se Formula 1 tani e tutje do të transmetohet në televizionin Vizion Plus dhe tek platforma dixhitale Tring.
Burime jozyrtare bënë të ditur se është drejt nënshkrimit kontrata e cila i jep Vizion Plus dhe Tring të drejtën ekskluzive të transmetimit për Shqipërinë të kampionatit më të famshëm në botë të garave me makina.
Nuk dihet nëse kjo e drejtë transmetimi do të përfshijë edhe Kosovën e Maqedoninë dhe as nëse do të lejohet transmetimi vetëm në platformën tokësore apo edhe atë satelitore.
2-Tring ofron 5 milion euro per kampionatin Italian per 3 sezone dhe 2.5 milion per spanjollin, italiani mund te konfirmohet sebashku me serin B, kurse spanjolli kerkon 4 per 3 sezone, digitalb bojkoton spanjollin.
Këtë vit Formula 1 çel siparin në Melburn të Australisë nga 16 deri 18 mars për të vijuar më 23-25 prill në Kuala Lumpur.
Eutelsat 3C @ 3.1° East 12651 H 27500 -FTA jsc+1+2+3+4+5+6+7+8+9+10 te testuara ok
Gjithashtu platforma DIGITALB ka testuar kanalin e pare test 3D. gjate mbremjes se Shtunes Milan-Inter. Sipas disa gojedhenave cilesia dhe shikueshmeria ka qene e larte. Shqiperia ben nje hap gjigand ne teknologjin bashkohore.
tring digital sjell kanalin e pare satelitor 3d
nagravision 3 ishte thyer prej kohesh por tani doli ne publik edhe menyra se si eshte arritur, materjali i sjelle ketu eshte ne anglisht
Që nga mesi i janarit e quajtur karta Duo me zë të lartë konfirmimet e para në forume të rëndësishme për të shtypur 3 encryption Nagravision e Digital + (Spanjë njohur me TaQuilla PPV) dhe TV Cabo (Portugali).
Përveç shpejti Polsat dhe DigiTV në dispozicion nga përditësimin rumune do.
Kartën e re smart mund të jetë një programues feniks dhe hamall, i njohur si programuar nga kartat e vjetra.
Për më tepër, për disa pranues Moresat, një modele hamall marrës të cilat ekzistojnë në një shkop USB mund të nisë direkt në marrës, dhe kartën e programuar në marrës nëpërmjet lexuesi ndërtuar kartë smart.
Kartë smart është krejtësisht bosh dhe të bardhë.
Vlen të përmendet se Digital + është i njëjtë chip smart card (Atmel AT58808) përdor të tilla si Gjermania Sky. Digital + përdor një rishikim pak më të vjetër ROM, ROM 180 Sky përdor anën tjetër, Gjermania 181 ROM
perkthyer nga Google!
MegaUpload eshte bllokuar nga FBI, pas ligjit Anti-Piracy te kaluar ne Kongresin Amerikan, ndoshta dhe Site te tjere mund te bllokohen, ky eshte nje lajm i keq per te gjithe perdoruesit e Internetit, nqs doni te shkarkoni dicka, perdorni Site te tjera dhe jo MegaUpload, mmmmmmmmmmmmmm.
Nds hack Mamba rsa card hap sky italia.nuk e di nese eshte e vertete.