Vu+ XBMC PrismCube del se shpejti
Kutia PrismCube do të jenë në dispozicion në muajt e ardhshëm
ketu e keni te perkthyer ne shqip
Të dashur miq, ju duhet të kuptoni se prismCUbe do të jetë diçka e re dhe revolucionare.
+ Vu kompania filloi të punojë në këtë projekt më shumë se 2 vjet më parë.
Në atë kohë nuk kishte disponueshmëria e opengl2 në platformat mipsel dhe XBMC ishte e pamundur të portit të architeture mipsel.
Për këtë arsye Vu + kanë choosen platformën e krahut që mund të siguruar performancën e mirë në 3D graphics me frekuencë të CPU të mesëm.
Kjo ishte një zgjedhje e mirë për këtë projekt, sepse ajo mund të sigurojë prodhimin e një kuti set-top-aftë për të menaxhuar grafika 3d mantaining një çmim të arsyeshëm duke përdorur CPU që nuk kërkon pushtet të lartë, por mund të punojnë me konsumin e energjisë të ulët dhe nuk kanë Çështjet mbinxehjes.
Në atë kohë nuk kishte ende asnjë lloj porting e XBMC për platforma krah.
Pra Vu + me inxhinierët e tyre kanë filluar të punojnë për porting XBMC.
XBMC, por nuk mund të bëjë një kuti set-top-. Pas porting puna kanë qenë të fokusuara në DVB shtuar dhe pjesëve PVR.
Me fjalë të tjera, puna kryesore është që XBMC kanë qenë të martuar me të gjithë satelitore dhe pjesëve DVB Menaxhimi nevojshme që të ketë një produkt final STB. E gjithë kjo pjesë që në kutitë e mipsel janë të menaxhuara nga enigma2.
Por nuk është enigma2 brenda PrismCube. Vu + zhvilluar gjithë këtë punë në mënyrë origjinale.
Rezultati është një stb e re ku DVB satelitor dhe pjesët PVR janë të martuar me XBMC që është në fund të lartë niveli user interface për të gjithë sistemin.
Ne mund të mendojmë për të gjithë këtë si një lloj të sistemit të XBMC zgjeruar që të integrohen brenda vetvete menaxhimit STB shumë.
Sepse ne nuk jemi më në enigma1 dhe jo më në enigma2 por në një nivel krejtësisht të ri të ulët dhe të pjesëve user interface STB integruara ju duhet të jetë një pacient pak më pak.
Por ju lutem remeber se kjo është e gjitha e re dhe ne do të duhet kohë për të studiuar dhe të fillojnë të bëjnë testin dhe eksperimentet para se të ketë diçka për të.
Ne mund të premtojmë prej tani që ky bord, ky komunitet dhe gjithë ekipi Bh do të mbështesë në të gjithë rrugën kuti PrismCube dhe do të studiojë atë dhe do të mësojnë me ty në këtë mënyrë të re të mrekullueshme