epese i timi tis dramatika omos.. ti egine ? exasa episodeia..
epese i timi tis dramatika omos.. ti egine ? exasa episodeia..
Φιλε Γιωργη Καλημερα.
Αν και καθημενος ορθα εμιλησες παλι που λεει μια παροιμια.
Απλα ο σχολιασμος μου πηγαζει απο ενα γεγονος που ειχε συμβει προ καιρου εδω μεσα.
Και για να γινω πιο σαφης καποιος χρηστης ειχε βγει και ειχε πει κατι παρομοιο,οτι δηλαδη εγραψε την καρτα του δυο φορες και πηρε αλλο hsnκαι του ορμηξανε να τον φανε ολοι εδω μεσα,τον ειπανε τρελο η οτι δεν βλεπει καλα η οτι εκανε λαθος η το χειροτερο οτι λεει ανακριβειες.
Ολοι ισχυριζονταν οτι η καρτα δινει ενα και μοναδικο hsn με καθε αρχειο για πολλους και διαφορους λογους.
Διαβαζοντας την συζητηση σας θυμηθηκα ολα αυτα και γραφω οτι γραφω.
Αρα μετα λυπης μου διαπιστωνω πως υπαρχει αρκετη εμπαθεια εναντι συγκεκριμενων ατομων απο αλλα συγκεκριμενα ατομα και αυτο οδηγει σε λαθος συμπερασματα και πανω απο ολα σε λαθος ενεργειες.
Δεν μιλαω για κανεναν συγκεκριμενα μην το παρει κανεις προσωπικα πολυ γενικα και αοριστα το λεω.
Φιλικα Τζιμακος![]()
den katalawa akriwos ti thelis na pis tzimako??
i fasi auti me tin selida ginete apo tis arxes dekembriou apo tin imera pou anewasane tin selida
esi gia pote milas ke gia pia post milas??
esi pote den milas aorista ke fisika kala eine na min milas aorista giati opos to kseris dimiourgis exthres !!!
den xriazete na to kanis kathimerina ,kanto 30 fores tin idia mera alla me alli ip me to idio pc ke kathe fora grafe ke simione to hsn ke tha dis oti tha wgazi allo,to exoun kani ke to kanoun arketa atoma edo mesa kathe fora pou wgeni kenourgio arxeio ,giauto milame oti exoun wgi pano apo 200 arxeia mexri tora!!
apla esi argises na to katalawis i na to mathis!!
ke i karta den doulewi apsoga giauto to pragma ,i karta doulewi giati apo ta arxeia tou noembriou ke meta eine apo energes kartes !auto to eksigisame arketes fores sto thema edo mesa se proigoumena post !!
Καλημερα στο forum,
Ισως μερικοι μπερδευτηκαν με την ημερομηνια και πιστευαν οτι ηταν παντα και το ιδιο αρχειο,
η αρχη του τελους ισως εφτασε ( για free public αρχεια), το γνωριζαν αρκετοι και μαλλον δεν το γνωριζαν αυτοι που δεν επρεπε...
Η καινουργια εβδομαδα θα δηξει.
Γιωργη μου καλη σου ημερα και παλι καλη κυριακη να εχουμε.
Το οτι εσυ και καποιοι αλλοι αντιληφθηκαν αυτο που λες δεν σημαινει οτι το αντιληφθηκαν ολοι νασαι σιγουρος για αυτο.
Δεν κραταω και αρχειο με ημερομηνιες ωρες κλπ ακριβως, απλα μου θυμησε η συζητηση ( το ξερεις πολυ καλα οτι διαβαζω πολυ προσεκτικα ολα τα ποστ ) που ειχε βγει ο paron τοτε αν θυμαμαι καλα aetos1 δεν ειμαι σιγουρος 100% για το ακριβες αλλα δεν εχει σημασια το ιδιο πραγμα ειναι,και ειχε πει ο ανθρωπος οτι εγραψε την καρτα του δευτερη φορα και πηρε αλλο HSN.Δεν εχω διαθεση αυτη την στιγμη ουτε τον χρονο να κατσω να ξαναψαξω ολα τα ποστ αλλα οποιος ενδιαφερεται μπορει να ψαξει να το βρει,λογικα εκει θα ειναι εκτος και αν εκ των υστερων σβηστηκε.
Βγηκαν λοιπον μετα καποιοι και τον αμφισβητησαν και δηλωσα απο την αρχη δεν θυμαμαι λεπτομερειες και δεν κατηγορω κανεναν.
Εγω οντως ποτε δεν μιλαω αοριστα και ποτε πανω απο ολα δεν εχω ποτε κατηγορησει η εχω τσακωθει με κανεναν εδω μεσα,δεν εχω να κερδισω αλλωστε τιποτα.Το ποιον του χαρακτηρα μου το εχω αποδειξει και εδω μεσα και στην ιδιωτικη μου ζωη,και το αποδεικνυω καθημερινα με τις πραξεις μου και την συμπεριφορα μου,οσοι με γνωριζουν ξερουν ποιος ειμαι και πανω απο ολα τι ανθρωπος ειμαι.
Οσο για το αν δημιουργω εχθρες οπως λες δεν το νομιζω γιατι αλλωστε ?
Κατηγορησα κανεναν ? Οχι απλα εναν σχολιασμο γενικο και αοριστο εκανα.
Αν ηθελε καποιος να με εχθρευτει ξερεις γινεται και χωρις να του δωσεις αυτου του καποιου αφορμη ειναι θεμα ανθρωπινων χαρακτηρων.
Εχω βοηθησει αθορυβα πολυ κοσμο εδω μεσα και εχω κανει πραγματικους φιλους απο εδω μεσα οποτε ποσως με ενδιαφερει αν και καποιος κακοηθης θελει σωνει και καλα να με εχθρευτει φιλε Γιωργη και επαναλαμβανω δεν απευθυνομαι σε κανεναν προσωπικα,γιατι αν συνεβαινε κατι τετοιο θα το ελεγα ευθεως.
Τζιμακος![]()
Ευτυχώς που κάναμε ''κάβα''.........γιατί το πανηγύρι τέλειωσε
Από σήμερα και οι νοβέοι θα προξάρουν.......χαχαχαχαχαχα