file kariki poia konoma osoi piran piran tora pou 8a klisoun oi drakoi 8a bgi alloi karta pali pane i kales epoxes tis gamma!filika panta
file kariki poia konoma osoi piran piran tora pou 8a klisoun oi drakoi 8a bgi alloi karta pali pane i kales epoxes tis gamma!filika panta
Παντως οι πιο πολυ εδω και αλλου λενε οτι θα κλεισει με καποια σιγουρια θα ελεγα.Μηπως μονο εγω που δεν εχω παρει καρτα εμφανιζομαι καπως αισιοδοξος οτι θ αντεξει?Υπαρχουν ατομα παντως που εστω και τωρα θελουν να παρουν δρακο...
fisika kai iparxoun kai i koutsi maria tora me 2 bluedragon ftiaxnoun server kai mirazoune an klisoun omos 8a deis mpounies pou 8a pesoune!!!!!
...ναι αλλα το διαστημα που μεσολαβησε μεταξυ τιτα -δρακου με τι μοιραζανε?Δε νομιζω να κρεμονται απο το δρακο...
poios sou eipe oti moirazane enonane tis kartes tous kai ipolitourgousan kolimata pagomata megalo delay time !kai tora irye o dragos kai boi8aei sto sharing
Καλησπερα στο φορουμ!!!!!!!!Εχω τον εξυς προβληματισμο...Τα αλ τζαζιρα σπορτ δεν ειναι με καππα?h mcme δεν ειναι με καππα κ μαλιστα με πατατασατ που αντικατασταθηκαν περισυ?Ειδικα γ το τελευταιο πακετο οπου εγω τουλαχιστων δεν εχω δει 5,3βερς κ που η καρτα λενε οτι κλειδωνει προτου μοιρασει καλα καλα.Γιατι ο δρακος να δουλευει αυτα τα πακετα που νομιζω οτι εχουν πλεων μονο καππα (εκτος αν κανω λαθος) κ ν μην δουλευει στη νοβα αρχειο απο καππα?Για φτασει κ η καππα στο μεγιστο βαθμο ασφαλειας δεν πρεπει να προβει σε αντικατασταση του pvr panasat, panasat 930 ,panasat 970?Ευχαριστω γενικοτερα....
εγω πιστευω οτι οσο παιζει ο δρακος η ομαδα δουλευει πανω στην Καππα για να ειναι πιθανον ετοιμη οταν σταματησουν οι ΖΕΤΑ
οποτε τοτε θα πασαρουν νεα καρτα