Καλημέρα σας.Ούτε τσάμπα μάγκας είμαι αν λέτε για μένα,ούτε θα κλάψω αν δεν πάνε με βήματα χελώνας,και πάνε με βήματα λαγού και κλείσουνε όλα.Υπάρχουν και σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε.Ούτε ο αριθμός των δικών μου ποστ,μου λέει κάτι,γιατί σας διαβάζω και σας εκτιμώ για τις γνώσεις σας,απλά δεν γράφω.Διατύπωσα μία απορία μου και τίποτα άλλο.Θυμάμαι από τα telepiu εδώ και πολλά χρόνια που παίζανε με το seca/mediaguard,μετά οι ισπανοί-πορτογάλοι με το nagravision,μετά οι γάλλοι με το viaccess..και και και...αν αυτοί είναι ρυθμοί χελώνας καλά κρασιά και καλή τσικνοπέμπτη σε όλους σας.
Gia sas ke apo mena .Exo na rotiso to eksis.
Kapios mou dini tin kiria meso diktiou.Afti tin stigmi ta HD den pezoun.Afto ta pi pos exi karta Dragon i mipos ine ke stin gnisia ta HD komena?Pos mporo na to katalawo an exi dragon i gnisia?
Ke kati akoma.Mpori kapios na mou stili 1 link gia na paro Dragon apo germania?Exo psaksi ke dn exo wri kati.Efxaristo
Νομίζω ότι εύκολα καταλαβαίνεις αν βλέπεις από δράκο ή κανονική κάρτα απ' τον se..er σου.Τσέκαρε τα R κανάλια που είναι για την τροφοδοσία των αναμεταδωτών μόνο.Αν ανοίγουν βλέπεις με δράκο αν όχι...