24 den dokimasa 25 den anoikse pote...ayta.
24 den dokimasa 25 den anoikse pote...ayta.
καλησπέρα στην κοινότητα
αν έχει κάποιος κάποιον γνωστό που να πουλάει μπλε να μου στείλει ένα π.μ γιατί πλεον βαριέμαι να παραγγέλνω...να ψαχνω ψόφια αρχεία κτλ κτλ.
ευχαριστώ!
Επειδή τα φάγαμε στην μάπα χρόνια τώρα...είναι απλά τα πράγματα..οτι βγαίνει στη φόρα είναι σάπιο φαί, ετοιμοθάνατα που το βγάζουν για "προμοσιον"
τα καλά ακυκλοφώρητα φιλέτα θα βγούν στη φόρα μερικούς μήνες πριν ψοφήσει η κάρτα...εννοείται ότι κάποιοι εδώ στο φόρουμ τα έχουν ήδη στα χέρια τους.
ηθικό δίδαγμα παίρνεις απο έναν καλο έμπορο που θα σου καλύψει κ με αρχεία σε περίπτωση που στραβώσει...όλα τα άλλα είναι χάσιμο χρόνου
καλα τα λες φιλε μου αλλα μεχρι ενα σημειο. ο εμπορας αυτο που θα κανει σαν υποστηριξει ειναι να σου φορτωνει την καρτα. αρχειο στα χερια σου δεν θα σου δοση ποτε.
σιγα μην εδιναν ετσι αερα τα αρχεια στον καθε ενα που θα επερνε μια δυο καρτουλες. με αυτο το σκεπτικο ολα στο ΝΕΤ θα ηταν
εννοειται οτι αρχειο δεν θα πάρει...αλλά αμα σου κλείσει πας κ στην φορτώνει πάλι (κ εννοειται όχι με 20αρικο)..
τώρα όλα τα άλλα τα χουμε ζήσει κατ'επανάλλειψη. είναι γνωστό ότι κάποια άτομα εδώ μέσα έχουν "τα καλα" φιλέτα...αυτό αποδείχθηκε κ όταν ψώφισε η γάτα που τα βγάλαν στην φόρα όλα τα np.
αν έχει κάποιος να μου προτείνει καποιος κάποιον που να χει μπλε...πάτρα ή κ αθήνα .
ευχαριστώ.
p.s Ο χανιάρα είναι ακόμα εδώ?
Σημειωστε εδω και να το θυμαστε οτι και τα πριβε αρχεια παιζουν περιπου για δεκα ημερες και επειτα ψαξτε τον εμπορο να σας γραψει την καρτα με νεο αρχειο ,αν το εχει στα χερια του γιατι και αυτος περιμενει να το παρει .Ανθρακας ο θησαυρος ,μην παρετε αυτη την καρτα δεν λειτουργει σωστα και μπορουν να την κλεισουν αμεσως ,με μια απλη αλλαγη του provider οποτε θελουν. Η μονη περιπτωση να παιξει ειναι να γινει decrypt στο αρχειο ετσι ωστε να μην μπορει κανεις να διαβασει τα πραγματικα στοιχεια της καρτας hsn κτλ, καθως και να κανει η καρτα autoroll .Μην ελπιζετε και μην πληρωνετε,εμεις την πατησαμε,εσεις ακουστε μας και μην ασχολειστε.ΦΙΚΙΚΑ
Παιδια σας παρακολουθω εδω και μερες και εχω να πω μονο ενα.
υπομονη.αφου βρεθηκε τροπος να πεζει καποια καρτα κατι θα γινει .σε ολα τα προιοντα που πρωτοβγαινουν και τα αγοραζουμε παντα περνουμε ρισκο.δεν την πατησε κανεις ακομα.λιγο υπομονη.