Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 2 of 100 FirstFirst 12347122752 ... LastLast
Results 11 to 20 of 999

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Banned
    Uploads
    4

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    ε οχι και ετσι βρε, μην τα παρα λεμε κι ολας. μια χαρα παιζουν οι δεκτες με τις καρτουλες τους επανω. ποιος σου ειπε εσενα οτι μια παιζουν και μια οχι.
    αλλο ο χαβαλες και το κραξιμο και αλλο αν παιζουν. παιζουν και παρα παιζουν και πολυ σταθερα
    δημητρη το ξερεις πολυ καλα οτι μιλαω για τα προβληματα που εχουν με diseqc και γενικοτερα για τα προβληματα που εχουν με το firmware . epg σωστο εχει ? Interactive υπηρεσιες λειτουργουν ?
    μονο με την καρτα παντρευεται καλα ...

εσυ ειχες πληρωσει τοσα χρηματα για δεκτη του εμποριου και δεν δουλευε σωστα δεν θα ειχες προβλήμα ?

2. Advertise Here
    VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by nickman9271 View Post
    δημητρη το ξερεις πολυ καλα οτι μιλαω για τα προβληματα που εχουν με diseqc και γενικοτερα για τα προβληματα που εχουν με το firmware . epg σωστο εχει ? Interactive υπηρεσιες λειτουργουν ?
    μονο με την καρτα παντρευεται καλα ...

εσυ ειχες πληρωσει τοσα χρηματα για δεκτη του εμποριου και δεν δουλευε σωστα δεν θα ειχες προβλήμα ?
    μα βρε φιλε για την δικια τους καρτα τον χρησιμοποιουν τον δεκτη αυτο, και οχι για να βαζουμε εμεις οποια καρτουλα θελουμε. και για αυτον τον απλο λογο δεν δουλευει και η επιλογη με το νταισεκ. στον χοντμπερντ ειναι το πακετο τους, αυτον τον δορυφορο γουσταρουν να δινουν μονο.
    το θεμα ειναι οτι το πακετο τους (καρτα-δεκτης) δουλευει μια χαρα. ουτε κωλυματα ουτε παγωματα ουτε μια παιζει και μια δεν παιζει. επανω σε αυτο σου απαντησα εγω και οχι για τις οποιες δυνατοτητες του δεκτη τους

Banned
    Uploads
    4

μα βρε φιλε για την δικια τους καρτα τον χρησιμοποιουν τον δεκτη αυτο, και οχι για να βαζουμε εμεις οποια καρτουλα θελουμε. και για αυτον τον απλο λογο δεν δουλευει και η επιλογη με το νταισεκ. στον χοντμπερντ ειναι το πακετο τους, αυτον τον δορυφορο γουσταρουν να δινουν μονο.
    το θεμα ειναι οτι το πακετο τους (καρτα-δεκτης) δουλευει μια χαρα. ουτε κωλυματα ουτε παγωματα ουτε μια παιζει και μια δεν παιζει. επανω σε αυτο σου απαντησα εγω και οχι για τις οποιες δυνατοτητες του δεκτη τους
    δημητρη δεν προκειται να αντιδικήσω μαζι σου , ειδικα για τον καθε δεκτη της καθε νοβα .
    κατα την δικη μου αποψη ειναι ανεπαρκης , και το ολο θεμα novahd ειναι αρπα κολλα ...
    αλλη μια υποβιβασμενη σε ποιοτητα υπηρεσια σε σχεση με την υπολοιπη ευρωπη , και οπως παντα μονοπωλιακα υπερτιμημενη .

Senior Member
    Uploads
    0

geia sas mages! exw mia gamma f11 alla otan stamatise na paizei tin kiria,asxolithika kana 3mino kai meta ta paratisa... tora epeidi tin exw kai kathete akousa oti anigi voulgaro kai olando... emena me endiaferoun oi agones! mporei kapios na mou pei pia protathlimata deixnei ston voulgaro kai pia ston olando kai se pia kanalia an kserei...???

euxaristo! kai ena megalo BRAVO se osous prospathoun akoma...!!!

Uploads
    1

Quote Originally Posted by nickman9271 View Post
    δημητρη δεν προκειται να αντιδικήσω μαζι σου , ειδικα για τον καθε δεκτη της καθε νοβα .
    κατα την δικη μου αποψη ειναι ανεπαρκης , και το ολο θεμα novahd ειναι αρπα κολλα ...
    αλλη μια υποβιβασμενη σε ποιοτητα υπηρεσια σε σχεση με την υπολοιπη ευρωπη , και οπως παντα μονοπωλιακα υπερτιμημενη .
    βρε Νικολα ουτε και εγω αντιδικω μαζι σου. ολοι το ξερουμε οτι και οι δεκτες τους και το πακετο που παρεχουν ειναι λιαν επιεικως απαραδεκτο. αλλα οχι και οτι μια παιζουν και δεκα δεν παιζουν, αυτο δεν ειναι σωστο.

Senior Member kasteras's Avatar
    Uploads
    0

βρε Νικολα ουτε και εγω αντιδικω μαζι σου. ολοι το ξερουμε οτι και οι δεκτες τους και το πακετο που παρεχουν ειναι λιαν επιεικως απαραδεκτο. αλλα οχι και οτι μια παιζουν και δεκα δεν παιζουν, αυτο δεν ειναι σωστο.
    KALISPERA STIN PAREA:tha eithela na po pano sto thema oti to mono problima tou dekti eine oti den ypostirizi 2 LNB me ena douleui apsoga.fisika polis kosmos exi to broblima me ta 2 LNB kai ginete ayto akrivos 1 pezi kai 10 den pezi den briksi sima kai ta gnosta.ton idio dekti dini kai to germaniko sky o opoios ypostirizi kai 4 LNB xoris kanena provlima.

Member sokelas1's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by siouris View Post
    geia sas mages! exw mia gamma f11 alla otan stamatise na paizei tin kiria,asxolithika kana 3mino kai meta ta paratisa... tora epeidi tin exw kai kathete akousa oti anigi voulgaro kai olando... emena me endiaferoun oi agones! mporei kapios na mou pei pia protathlimata deixnei ston voulgaro kai pia ston olando kai se pia kanalia an kserei...???

euxaristo! kai ena megalo BRAVO se osous prospathoun akoma...!!!
    ισπανια αγγλια γερμανια ιταλια τσαμπιονς λιγκ και ουεφα και τα 2 πακετα
    το βουλγαρικο ομως περισσοτερα καναλια και πολλες περισσοτερες επιλογες.
    Eurosport 2 Bundesliga,film+sport ιταλια,tv+ ισπανια κυριως και ιταλια,diema και novasports αγγλια .αγωνες δειχνουν επισης και το pro.bg και το ring.bg .
    το ολλανδικο εχει το πολυ καλο με συνεχεια αγωνες sport1.1 αλλα ειναι μονο ενα καναλι και το eredivisie live το οποιο εχει ολλανδικο πρωταθλημα.αγωνες δειχνουν και τα nederland συνηθως ουεφα η τσαμπιονς
    μπορεις να δεις και δω h@@p://liveonsat.com/index.html

Uploads
    1

Quote Originally Posted by kasteras View Post
    KALISPERA STIN PAREA:tha eithela na po pano sto thema oti to mono problima tou dekti eine oti den ypostirizi 2 LNB me ena douleui apsoga.fisika polis kosmos exi to broblima me ta 2 LNB kai ginete ayto akrivos 1 pezi kai 10 den pezi den briksi sima kai ta gnosta.ton idio dekti dini kai to germaniko sky o opoios ypostirizi kai 4 LNB xoris kanena provlima.
    ετσι ειναι φιλε μου, αυτοι σεβονται τον πελατη τους και τον καταναλωτη. εδω εμεις εχουμε πεσει σε αρπαχτηκα

Member
    Uploads
    0

Καλημέρα παιδιά, έχω 2 ερωτήσεις:

α) Είμαι Θεσσαλονίκη κι έχω μια 80άρα κεραία με 2 lnb (για hotbird και astra). Μπορώ να τη γυρίσω ώστε να πιάνω astra και hellasat? (ναι, είμαι ιδιοκτήτης γάτας )
    β) Σκέφτομαι να βάλω σε ένα σπίτι νιβέα κανονικά με τη συνδρομή της. Είναι στη συνέχεια δυνατό να μεταφέρω πότε-πότε την κάρτα σε άλλο δέκτη ή είναι ανέφικτο λόγω παντρέμματος?

Senior Member kasteras's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by tomlas View Post
    Καλημέρα παιδιά, έχω 2 ερωτήσεις:

α) Είμαι Θεσσαλονίκη κι έχω μια 80άρα κεραία με 2 lnb (για hotbird και astra). Μπορώ να τη γυρίσω ώστε να πιάνω astra και hellasat? (ναι, είμαι ιδιοκτήτης γάτας )
    β) Σκέφτομαι να βάλω σε ένα σπίτι νιβέα κανονικά με τη συνδρομή της. Είναι στη συνέχεια δυνατό να μεταφέρω πότε-πότε την κάρτα σε άλλο δέκτη ή είναι ανέφικτο λόγω παντρέμματος?
    geiasou file.astra kai hellasat den mporis se mia 80ara apli,an eine MAXIMUM 80ara tote nomizo iti ginete an kai tin exo alla den tin dokimasa akoma,stin MAXIMUM mporis na prostesis pola LNB mazi apo 1 west mexri kai 40 ost.oso afora tin nivea an i kartasou eine pantreneni me to mixanima tis, prepi na pernis kai to mixanima me tin karta.an eine free mporis na tin tin balis kai se alla mixanimata.

Page 2 of 100 FirstFirst 12347122752 ... LastLast
Advertise Here