entaksi mpori na min pezi tin karta alla eksipireti aytous pou theloune na doune ton ant1 europa,kai sigoura den tha exoune karta giayto blepoune ayto to kanali.
entaksi mpori na min pezi tin karta alla eksipireti aytous pou theloune na doune ton ant1 europa,kai sigoura den tha exoune karta giayto blepoune ayto to kanali.
εγω εχω ενα ρεσιβερ με 40 ευρο του περασα το κλειδακι με το χερι και παιζη και το δρακο και τον αντεννα αψογα
κε το ονομα του ειναι οπτικουμ
Autes oi sizitiseis kala eine na ginonte se alla themata ,gia olous tous dektes tha teriaze pio polloi!!
kali i diafimisi sas pedia alla to antenna europe to pezoun ola ta receiver pou exoun emulator den xriazete o kathenas sas edo mesa na anafereste sto dekti tis areskias sas!!!
oloi kseroume oti me ena aplo kleidi to antenna europe pezi ston hellas sat!!to thema eine posoi apo mas pianoun helles sat!!!![]()
o antenna europe re paidia se pio paketo einai? dld sto eksoteriko gia na to dei kapoiow nomima pia karta agorazei?
thank you satgeo
(eida kati ke aporesa
mipos sas leei kati pedia
hondara |88.212.184.96 |01d 19:50:31|00d 00:00:04|31870 (30692) |0 |2.1.3 |OSN - Cinema City [I2] (ok)
D800 |198.2.253.87 |00d 06:39:57|00d 00:00:00|3262 (3211) |0 (0)|2.2.1 |OSN - ShowSports 2 [I2] (ok) | 0.243s
se dio atoma
fisika alaxtikan oi ip na min gini ke tipota
mou thimizi schow time irdeto 2 kappa 5.7 alla me ti me gnisia i drako arage??
idou to erotima )
TO EKANA KOPIE APO ALLO FORUM DEN EINAI DIKO MOU!!!!
paidia borei kapios na mou pei an leitourgoun akoma ta arxeia gia yon voulgaro???
kai kati akoma emena me endiaferei mono i bala kai genika ta athlitika...
borei kapios pou kserei na m pei pia protthlimata exoun ta kanalia pou pianoun me ton voulgaro??
(kati akousa oti alakse kodikopiisi i tha alaksei...)
kai an borei kapoios kai ena link apo to arxeio pou paizei o voulgaros(to pernao fadazomai opos ta alla arxeia gia tin avon pou pernagame palia...)
sugnomi gia tis polles erotiseis kai EYXARISTO EK TON PROTERON !!!