Frekuenca: 10.803 MHz
SYM RATE: 27.500 baud
Polarizimi: Horizontal
Beni Network Search ON (Yes) nga kjo frekuence dhe ti gjen utomatikisht frekuencat e tjera nqs kane sinjal....
Frekuenca: 10.803 MHz
SYM RATE: 27.500 baud
Polarizimi: Horizontal
Beni Network Search ON (Yes) nga kjo frekuence dhe ti gjen utomatikisht frekuencat e tjera nqs kane sinjal....
miredita cuna dua dhe une te blej nje openbox s9.kam kerkuar dhe tek faqja alibaba jane te kire,mund te me ndihmoni se si mund ya dalloj a eshte origjinal,nga fotografia duket gje ose nga pulti,po kjo puna e cipit si edhte si mund ta testoj nqs ka blere njeri dhe i ka dale origjinal mund te me thote adresen.faleminderit paraprakisht.
20111024113844286.jpg20111024113759763.jpg
1) Plotėsisht MPEG-4 H.264/AVC. Kryesore Niveli Profilin 3 &Nivelit tė Lartė Profilin 4.1 Ankesa.
2) Plotėsisht MEPG-2 MP @ HL & MP @ ML, MPEG-1 Layer Ⅰ Ⅱ Ⅲ... Audio Dolby (AC3) nė pėrputhje.
3) SCPC & MCPC arkėtueshme nga C / KU Band.
4) DiSEqC1.0/1.1/unicable/1.2/1.3 (USALS) mbėshtetur.
5) NIT Search, MPEG-5, HDMI1.3 Pėrkrahur.
6) PVR (tė jashtėm USB), EPG pėr 7 ditė Pėrkrahur.
7) Multi-gjuhėsor DVB titra Dhe Teletext mbėshtetur.
8) Teletext Dhe titra nėpėrmjet OSD.
9) Multimedia Files Playback (nga USB).
10) automatik dhe manual Channel Options Scan.
11) Multi-gjuhėsor nė menynė Screen Pėrkrahur (anglisht, frėngjisht, Deutsch, spanjolle dhe portugeze, etj)
12) Mode Multiple Display: 1080i/720p/570p/576i/480p
13) Hardware MPEG-2/H.264 deshifrim, videotekst Decoder.
14) Digital Audio Output: S / PDIF By Avaiblable bosht tė pėrbashkėt dhe optike, YCbCr.
Format 15) Screen: 4:03 / 16:09 Auto, 2 Scarts (RGB, FBAS oseS-Video)..
16) CA (njė vend i caktuar), 10/100 Ethernet Interface Mbit.
17) Software Upgrade & Database Update Channel NėpėrmjetUSB2.0 Port.
18) Direkt Bouquet-listat.
1z3q6gj.jpg2ikf8n7.jpg21dlwli.jpges3rs7.jpg
KETU
Kujdes here tjeter duhet ti kamoflosh link te jashtem.
Kam blere open box s10hd, e provova doli origjinal, jam duke u perpjekur te lidhem me serverat, nuk kam gjetur servera te mire falas, kam gjetur vetem nje per jsc sports punon shume mire newcamd server, kam provuar servera te tjere newcamd po nuk punojne mire, hapen kanalet dhe pas pak mbyllen prape, cccam servera falas me duket se nuk ka shume dhe konfigurimin nuk di ta bej per momentin, mund te me ndihmmoje dikush per kete teme, servera falas te mire newcamd, ose cccam, ose avatarcam ky aparat ka dhe kete.
Faleminderit.
Pershendetje, kam open box s10hd, por ne Hotbird ne disa frekuenca nuk ka sinjal, kam patur starsat perpara
dhe kishte sinjal te mire, jane disa kanale te mira te sky sports hd, etj, a mundet dikush te me ndihmoje si ti
kap keto kanale, cfare te ndryshoje, po nqs perdor channel list te gateshme eshte e mundur ?
Faleminderit
nje list te bosacme per hotbird astra e ke disa faqe me siper
openbox_s10_111117
Pershendetje o mik, po te kerkoj nje nder ,nqs je ne hotbird dhe ti kap te gjitha kanalet, ose i ke, ben nje usb dump, nuk e di nqs ke open box bene hdse_dump pra abs file, nqs ke skybox nuk e di si mund ta besh por te jete ABS FILE se vetem ashtu mund ta updetoj une, dhe postoje ketu, e provova ate listen me lart por eshte e vjeter dhe nuk i ka te gjitha kanalet, une i dua te gjitha dhe pastaj do i heq vete ato qe nuk me duhen.
Faleminderit
Merri ke to freq dhe adoptoi manualisht ne box JAN TE GJITA FREQ TE SKY IT