jam interesur per nje openbox s12 me sa po lexoj edhe ja vlen per shume qe ka edhe jo.por mund ta shpjegoj njeri pak me qarte ,un do e mar nje, por mund te hy me ane te FTP per te hedhur cfg tek dekoderi?
jam interesur per nje openbox s12 me sa po lexoj edhe ja vlen per shume qe ka edhe jo.por mund ta shpjegoj njeri pak me qarte ,un do e mar nje, por mund te hy me ane te FTP per te hedhur cfg tek dekoderi?
Mua s'me duket keq cilesia, dhe me ngjyrat mund te besh ndryshime si tek opsionet e aparatit dhe tek televizori. Por nuk jam ekspert ne kete pike dhe nuk kam nderruar shume aparate HD qe te bej krahasime.
Sidoqofte nqs postimi qe ke lexuar ti eshte ai i Durresit, edhe ai shprehet se i ka pak te theksuara, jo problematike. Problematike per mua jane menuja jo e mire dhe nqs ben regjistrime, ndonjehere programimi s'punon sic duhet, kthehm ne shtepi dhe e gjej qe eshte nderprere ose s'ka nisur.
Po deshe, nqs ajo qe te shqeteson eshte vetem cilesia e figures, me shkruaj PM qe te regjistroj ndonje fragment te shkurter ne USB e te ta upload gjekundi.
kam nje inethd s12 me ndihmon njeri me liste kanalesh?kete qe ka menu e kanaleve del me ne 4 kolona e dua te nje te vetme ka ndonje program?
Ketu ke nje liste kanalesh per kete aparat, nuk e di cfare ka po gjithsesi provoje, ky aparat me sa shikoje une eshte nje kopje e Openbox qe prodhohet ne Kine, KJO ESHTE CUDIA E MADHE QE PO NDODHE EVROPA PO KOPJON KINEN, mund te me thuash cfare chipi ka ky aparat, kalo mire.
Provo njehere kete shtyp, menu, pastaj shko tek information, shtyp 8888 dhe duhet te te jape chipin, postoje ketu chipin qe do te dale, me sa po kuptoj une ky aparat eshte Clone i Openbox Kinez, ketu ke te gjitha programet dhe per edit te kanaleve ne FAQET ME PERPARA, provoji se mund te bejne, kalo mire.