Fatkeqesisht Kanalet e JSC nuk mund te shihen ne Openbox-Skybox me Celesa, duke qene se duhet Mgcamd e patchuar kjo nuk behet, kaloni mire!!!!!!!!!!!!!!!
Fatkeqesisht Kanalet e JSC nuk mund te shihen ne Openbox-Skybox me Celesa, duke qene se duhet Mgcamd e patchuar kjo nuk behet, kaloni mire!!!!!!!!!!!!!!!
Pershendetje kam nje openbox s12 i futa nje software sepse bente restart vet aparati mbasi mbaroi procesi i instalimit u ndez punonte tamam mbas disa minutash me nxorri nje tabele ky software eshte per aparate clon jo origjinal dhe u fik pastaj dhe nuk starton aparati ndez vetem driten e kuqe e mban ndezur ju lutem mund te me ndihmoni une nuk kam fishe rs232 per openbox s12 mos ndoshta do ti bej upgrade me ane te fishes rs232 qe te ndizet ku mund ta gjej fishen
Te duhet Fish RS232 qe ta sjellesh ne vete patjeter nqs nuk te punon usb, pra nqs nuk ben dot update me USB, Ketu ke te gjitha ato qe te duhen per ta bere, si dhe instruksjonet ne Anglisht si ta besh, Dicka me shume do tikosh te Include Bootloader ne RS232 Tool, nqs nuk e ben dot ose ke probleme, shkruaj ketu dhe do te ndihmoj une me tej, KM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skybox/Openbox/Solomend S9/S10/S11/S12 Firmware 13.08.2012
• Updating the Channel List "TP_PROG.DBS" corrected
• Password Cccam / MGCcamd (0000)
• Login Servers "CCcam" and "MGCcamd" are not shown. Access by password 0000.
• Menu layout of the S10, also working in the S9
• Added list of channels organized by genre w 43, w 61, w 70 º C and KU band (Updated 13/08)
• Channel list with 3 columns
• Access the list of satellites by pressing "Zoom," or list of channels in the Red button> Satellite
• Access to shortlist only the FAV button, or list of channels Red Button> Bookmark
• Exchanges of channels and faster access to the EPG
• 70 º C Band w "S * BT HD" and affiliates * G Wolf (TV C * A * enter MERICA, TV Orena M *, S * INOP) working
• Compatible with S9, S10, S11, S12
• Models S9 still "OFF" appears to be disconnected
Openbox X5 Firmware i Fundit, te rejat dhe Instruksjonet ne Anglisht!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2, Upgrade X5 by USB:
Go to Main Menu- click S/W Upgrade by USB, choose correct software, then upgrade it.
Build date: 24/12/2012 14:10:36
- Fixed Youtube problem.
- Fixed Problem: Search (find ) channel when press Caps (red button )
- Add Skylink Irdeto card reading for Czech market.
Kam 1 openbox x3 dhe kur mundohem ti fus linjen nepermjet usb thote No new account found.
Gjithashtu i kam bere update me softwarin e fundit po njef vetem satelitet aziatike.A mund te fus 1 software me te vjeter pa e prishur?
Flm
Nqs firmware te pelqen s'eshte e thene te heqesh dore vetem nga keto dy probleme. Satelitet mund te shtohen edhe manualisht. Gjithashtu edhe mua me thote no new account found, keshtu qe e shtoj linjen me te dhenat direkt nga telekomanda manualisht. Une kam S9 po besoj dhe nga X3 s'ka ndryshim. Kuptohet pak e bezdisshme po duke qene se nje here behet nuk eshte ndonje mundim i madh.
Sa per pyetjen a mund te fusesh soft me te vjeter, une S9 i kam futur disa here pa problem.
Sic thashe une kam modelin S9 keshtu qe s'eshte e thene te jete menu identike, po besoj e ngjashme do jete. Tek lista e sateliteve (Menu/Installation/Satellite list) ke opsionin Add duke shtypur butonin me ngjyren (ne rastin e S9) jeshile ne telekomande. Te kerkon te fuseh emrin e satelitit si dhe Longitude (psh per Digitalb e Tring, sateliti EUTELSAT W2, Longitude 016.0E. Per koordinata satelitesh te tjere vec Eutelsat shih psh ne sitin e lyngsat.com, apo plot site te tjera).
Faleminderit per ndihmen asriel. Do ndjek sygjerimin tend :)