cuna kam probleme me noven gr me sakte me novasport 1 novacinema1 kur ne apratet e tjere hapen pa problem ne skyboxf3 nuk i hap keta kanale cfar problemi mund te kete mos kane ndikuar per keq softet e fundit
cuna kam probleme me noven gr me sakte me novasport 1 novacinema1 kur ne apratet e tjere hapen pa problem ne skyboxf3 nuk i hap keta kanale cfar problemi mund te kete mos kane ndikuar per keq softet e fundit
kanal i koduar une e punoj me linje me pare mi hapte po si hodha dy softet e fundit qe kane yuotube nuk mi hap pra vetem keta kanale pra sa kanale ka ne ate frekuence e kam provuar ne aparat spiderbox punojne te gjithe
mirmbrema
me skyboks f5 ahapen jsc sportive...
Sonte testova Openbox X5, mund te them me siguri se ky Aparat ka cilesi figure me te mire se te gjithe versjonet e tjera te Openbox-Skybox, dhe stabilitet me te madh, Do duhet ca kohe te mesojme gjithcka per kete Aparat, se eshte i ndryshem nga te gjithe versjonet e tjera te Openbox-Skybox, ketu kini manualin!!!!!!!!!!!
Pershendetje. A i hapen ndonjerit me cline te gjitha kanalet e digitalb?
A mund te me keshilloj ndonjeri , kam patur nje dm 500 e shita qe te marr nje hd , dhe me esht mush menja te marr nje sky box hd , ju qe e keni si esht si decoder ja vlen ? meqene se jam dhe fillestar , a eshte veshtir me perdor a ka prog per te ? ai bajn imaget e dm ??nqs ka mundesi te me pergjigjet ndonjeri nga ju qe e ka ...........
per aq lek sa kushtojn ja vlen shume e para e dyta ka programe dhe i gjen ketu ne kete thread e treta skybox nuk perdor enigma apo sistem linux dhe ne kte pik nuk ka fare lidhje me dm apo me imazhet qe ka dm per ta perdor esht shum i thjesh po nqs ta mban xhepi un te sygjeroj me mir nje dm500 hd klm