,,ketu kini softuare per skybox F3_F5_M3,,
e testuar nga une keni sat hotberd 13, edhe ne favor 1
,,ketu kini softuare per skybox F3_F5_M3,,
e testuar nga une keni sat hotberd 13, edhe ne favor 1
Pershendetje cuna. Kam nje Openbox S9 qe ka punuar pa probleme deri te premten tani papritur te dy c-linjat qe kisha me dalin offline. Nuk jane offline pasi i provova nga receiveri i nje shoku dhe jane ne rregull. E cuditshmja eshte qe nje n-line prove qe gjeta me punon ne rregull ne cccam keshtu qe s'duket te jete problem interneti apo cccami. Kam restartuar 100 here, e nderrova imazhe po pa rezultat, kanalet FTA e ato qe hapen me softcam jane ne rregull.
Ndihme!!!!!!!!!
ne qoftese clinet i ke me port 13000. dhe merr internet nga albtelecom. ke problem .e kan mbyllur porten 13000
,shume teste nga une per softcam,
shume softcame i restartojne shpeshe here aparatet dhe behet fjale per openbox skybox ,
kjo eshte se mund te kene probleme kompanite e ketyre programeve
apo ky probleme eshte vetem per openbox skybox
ky probleme eshte i pazgjidhur te keto aparate,,
3601HD_Backup.abs
Skybox f5_ORF_ Austria Sat_ Hustler TV OK
softcamkeys
Problemi me cline u zgjidh vete ne menyre te pashpjegueshme (ashtu si edhe filloi), ne darke rifilluan te punojne, ec e merre vesh. Faleminderit per pergjigjet sidoqofte QIRI e search37.
pershendetje cuna kam nje n-line per tringe ne openbox 10 ma tregon online por figur nuk kam, mund te me ndimoj ndonje
[QUOTE=andisr;1000320]pershendetje cuna kam nje n-line per tringe ne openbox 10 ma tregon online por figur nuk kam, mund te me ndimoj ndonje[/QUOTE
sqarohu me sakte,, do te thuash qe nuk ti hape kanalet apo N-line qe ke nuk te punon,,
nese ke kete probleme testoje linjen nese eshte offline,,se offline thote edhe kur jane te fikura,si linja,