μου φαινεται οτι σε switch θα καταληξω,για να μην εχουμε τιποτε περιεργα..
ευχαριστω παιδια...!
μου φαινεται οτι σε switch θα καταληξω,για να μην εχουμε τιποτε περιεργα..
ευχαριστω παιδια...!
που θα βρω το μαμα cfg αρχειο απο pli image,γιατι εσβησα ολες τις γραμμες...??
Επειδή, από περιέργεια/ενδιαφέρον, πριν αρκετό καιρό είχα διαβάσει αρκετά άρθρα για τον Spiderbox, να σου αναφέρω ότι στο επίσημο forum υποστήριξης του δέκτη, για το συγκεκριμένο θέμα, έχει γραφτεί το εξής:
Άρα, σύμφωνα με αυτά, μπορείς να κάνεις μόνο το αντίθετο, δηλαδή να μοιράζεις εσωτερικά από τον Dreambox στον Spiderbox, αφού ο δεύτερος δέχεται απροβλημάτιστα και newcamd και cccam.Home Net Sharing:
- This System Can Be Use From One Spider To Other 8 Spiders Don't Require Internet Only Hub Or Routers By Ethernet Cable ..no Setup Need It.
- Home net plus only works with Spiderboxes.
ακριβως..το default cfg που εχει το image pli.εσβησα τα παντα και περασα μονο την γραμμη για την καρτα μου και το αρχειο f: για να την μοιρασω.
δεν τα καταφερα ομως και μαλλον οφειλεται στο οτι δεν ειναι πουθενα δηλωμενη η θυρα.(12000)
εαν καταλαβα καλα,μιλαει μονο για το home plug που εχει στο μενου "δικτυο".
ειναι plug&play και νομιζω οτι βλεπει μονο δεκτη με αντιστοιχη λειτουργια.(spiderbox,mvision)
αρα μοιρασμα μονο προς αυτον και οχι απο αυτον.(εκτος και εαν εχεις 2 spider ή mvision)
Nαι, σ' αυτό ακριβώς αναφέρεται αυτό που σου έγραψα παραπάνω, δηλαδή στο Home Plus που υπάρχει μέσα στο μενού "δίκτυο".
Σύμφωνα λοιπόν με τα συγκεκριμένα γραφόμενα, μέσω αυτής της διαδικασίας μπορεί να γίνει εσωτερικός διαμοιρασμός μόνο μεταξύ δεκτών spiderbox.
Παρακάτω όμως στο ίδιο μενού έχει και μια άλλη καρτέλα που λέγεται "NEWCAMD server setup" και από τα συμφραζόμενα πιθανολογώ ότι μέσα εκεί μπορείς να ρυθμίσεις τον spiderbox ως server για να μοιράσει μέχρι και σε 10 clients, όπου λογικά σ' αυτή την περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει δέσμευση αν θα είναι ο client, spiderbox ή κάποιος άλλος δέκτης.
Όλα αυτά όμως είναι εικασίες από την πλευρά μου, γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το άθλημα κι απλά σου παραθέρω ό,τι έχω διαβάσει.
Πρόσεξα πριν λίγο ότι έχεις πρόσβαση στο επίσημο forum υποστήριξης του δέκτη, οπότε σίγουρα εκεί θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις. Ρώτησε λοιπόν αν μπορείς μέσα από το "NEWCAMD server setup" να μοιράσεις την κάρτα σου στο 500αράκι κι αν αυτό δεν είναι εφικτό πήγαινε στο section για το CCAM για να σου υποδείξουν τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνεις για το αντίθετο, δηλαδή από το 500αράκι στον spiderbox.
Αν βέβαια βρεθεί κάποιος άλλος φίλος εδώ μέσα που να γνωρίζει ακριβώς και μπορεί να σε βοηθήσει, ακόμα καλύτερα!