Originally Posted by
foufoutos7
Nαι, σ' αυτό ακριβώς αναφέρεται αυτό που σου έγραψα παραπάνω, δηλαδή στο Home Plus που υπάρχει μέσα στο μενού "δίκτυο".
Σύμφωνα λοιπόν με τα συγκεκριμένα γραφόμενα, μέσω αυτής της διαδικασίας μπορεί να γίνει εσωτερικός διαμοιρασμός μόνο μεταξύ δεκτών spiderbox.
Παρακάτω όμως στο ίδιο μενού έχει και μια άλλη καρτέλα που λέγεται "NEWCAMD server setup" και από τα συμφραζόμενα πιθανολογώ ότι μέσα εκεί μπορείς να ρυθμίσεις τον spiderbox ως server για να μοιράσει μέχρι και σε 10 clients, όπου λογικά σ' αυτή την περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει δέσμευση αν θα είναι ο client, spiderbox ή κάποιος άλλος δέκτης.
Όλα αυτά όμως είναι εικασίες από την πλευρά μου, γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το άθλημα κι απλά σου παραθέρω ό,τι έχω διαβάσει.
Πρόσεξα πριν λίγο ότι έχεις πρόσβαση στο επίσημο forum υποστήριξης του δέκτη, οπότε σίγουρα εκεί θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις. Ρώτησε λοιπόν αν μπορείς μέσα από το "NEWCAMD server setup" να μοιράσεις την κάρτα σου στο 500αράκι κι αν αυτό δεν είναι εφικτό πήγαινε στο section για το CCAM για να σου υποδείξουν τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνεις για το αντίθετο, δηλαδή από το 500αράκι στον spiderbox.
Αν βέβαια βρεθεί κάποιος άλλος φίλος εδώ μέσα που να γνωρίζει ακριβώς και μπορεί να σε βοηθήσει, ακόμα καλύτερα!