μετα απο 3-4 ημερες που εχω κανει το οικιακο μοιρασμα της καρτας μου,εχω κολληματακια ανα διαστηματα.
ο 500αρης οπως και το access point,ειναι σχεδον ολη μερα ανοιχτα και ο spider κλεινει μονο τα βραδια.
την στιγμη που εχω τα κολληματα,κοιταζω στο δικτυο του spider αλλα τρεχει κανονικα η καρτα(δεν την χανει δηλαδη).το καναλι ομως,μπορει να επανερθει μετα απο 5-10 sec.
καποιες αλλες φορες,τα κολληματα ειναι στιγμιαια.
να θυμισω setup:
dreambox 500s server(με access point δηλωμενο ως client για δικτυο) με cccam μοιραζει στον spider 9000.
τι αλλο μπορω να ρυθμισω για να μην εχω τετοια θεματα?
ναι..
αρα ειναι θεμα "εικονικου" cccam στον 9000 και δεν μπορω να κανω κατι...??
yeap! Το καλύτερο θα ήταν να συνδέσεις το spider με newcamd connector αλλά αυτό προϋποθέτει οτι στον 500αρη θα έχεις σηκώσεις Newcamd Server όπως π.χ.Newcs για να διαβάσεις την κάρτα μόνο. Για να δεις και τοπικά στον 500άρη, χρειάζεσαι κάποιο emu που να συνδέεται και αυτό με την σειρά του στο newcamd server όπως ο spider (π.χ. CCcam τοπικά ή MgCamd κλπ).
γιατι δεν συζηταμε και την περιπτωση του oscam με dvb api enabled που τα κανει ολα και συμφερει ακομα και σε 500s .
και την καρτα διαβαζει , και μοιραζει με οτι μορφη κανεις κεφι , αλλα και συνδεεται σε οτι σερβιτορο θελεις .
μια καλη περιπτωση ειναι το image gsf470 που εχει ενεργο το camserver , μεσα απο το gsf plugin , το κατεβαζεις το εγκαθιστας και μετα εδω ειμαστε για το config που μπορεις να το κανεις και μεσα απο το webinterface αρκετα ευκολα .
τωρα στον 500 εχω cccam,η οποια διαβαζει μεσα απο το cfg την καπα και εχει και μια γραμμη F,που μοιραζει στον 9000.
προσπαθησα να περασω newcamd server στον 9000.ενεργ/σα τον σερβερ απο τον 9000,ανοιξα πορτα και εβαλα την καρτα.
αντιστοιχα στον 500,αδειασα οτι ειχε μεσα το Cccam.cfg και εβαλα μια γραμμη Ν:
N: ip του δεκτη πορτα user pass και deskey.
δοκιμασα μεσα απο το softmod του 500 cccam και newcamd να τρεχει,αλλα τζιφος...
**εαν εχω 2,5,10 γραμμες C μεσα στο cccam.cfg αρχειο,με τι προτερεοτητα τρεχουν..??
μα σου ειπα με πιο image μπορεις να το κανεις ευκολα , αλλιως πρεπει να το κανεις install με τα χερακια σου στο pli .
απο μαμα φοραγε gemini,αλλα δεν μπορουσα να βγαλω ακρη.
τελικα του περασα το Pli(μεσα απο την διαδικασια της μετονονομασιας του αρχειου image)και το Pli μου καθησε καλυτερα.
να αλλαξω image?εαν ναι τι να βαλω?το osam emu που μπορω να το βρω και να το περασω manual μεσα στο Pli?