paides pos tha vro enan kalo kai ftino server? tora arxisa na asxoloume me auto to thema.
liste mou mia aporia.. mia karta tis kirias posous xristes mporei na sikosi?
kapioi lene mexri 4 alli mexris 10, mexri 50 kapioi alli.
pia einai i pragmatikotia?
dld iparxoune kai palies? eleutheres:) pantremeni, alla ksepantreuete malon?
autes posous sikonane?
Ερώτιση. Πως είναι δυνατών απο σέρβερ που βλέπει κάποιος να βλέπει και τα HD τις κυρίας? Υποτίθεται οτι είναι παντρεμένη η κάρτα και παίζει μόνο σε ιδιοκτισιακό δέκτη. Βγήκε καμιά κλωνοκάρτα πάλι? Το είδα με τα μάτια μου. Έπεζε σε δέκτη edision pikollo HD
Ναι μιλάω για τους servers οτι δίνουν τα HD. Αυτό που δέ μπορώ να καταλάβω είναι πώς ειναι δυνατόν απο τη στιγμή που η κάρτα παντρεύετε με το δεκτη και η κάρτα δεν παίζει κάπου αλλού πως μπορούν και δίνουν τα συγκεκριμένα κανάλια. Για τα SD το καταλαβαίνω λογικό είναι αφού η κάρτα είναι ελευθερη και παίζει οπουδήποτε. Συγγνώμη κιόλας δεν έχω και την τρελή γνώση αλλα μου κάνει εντύπωση. Εγώ έκοψα τη συνδρομή μόνο και μόνο επειδή μου κατέβασαν το serflock σε 1 και δε μπορώ να τη μοιράζω σε άλλους 2 δέκτες που είχα στις κρεβατοκάμαρες με cardsplitter.
Με oscam δεν ξεπαντρευόταν? Κάτι τέτοιο διάβασα κάπου και ανέφεραν ότι είχε προβλήματα.. Εσύ το είδες να παίζει σταθερά?
Δεν καταλαβαίνω τι λές σταθερά. Για να γίνω ποιό κατανοητός στο διπλανό μου διαμέρισμα ο άνθρωπος βλέπει απο σέρβερ 2-3 χρόνια τώρα. Πριν 2 μέρες που πέρασα απο εκεί για καφέ, έβλεπε και τα HD. Σε ερώτιση που του έκανα μου είπε οτι του δουλεύουν κανα μήνα τώρα. Απλά εγω αναρωτίθηκα πως εγω που είχα ελεύθερη κάρτα και συνδρομή, μου στέρισαν το δικαίωμα απο την Κυρία, να βλέπω και να γράφω σε δεύτερη TV, και οι σέρβερ δίνουν και τα HD? Απλή απορία κατάλαβες. Με τρώει πως να το πώ. Σόρι στο φόρουμ αν γίνωμαι ενοχλιτικός.![]()