Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 62 of 100 FirstFirst ... 123752576061626364677287 ... LastLast
Results 611 to 620 of 1000

Thread: Μοίρασμα κάρτας - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ !

New Member
    Uploads
    0

Re: Μοίρασμα κάρτας [cs] - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ !

Quote Originally Posted by denisvl View Post
    Μπορεις να δεις τα εξης:
    1)Ποσοι χρηστες ειναι συνδεδεμενοι και ποσοι ειναι οι ενεργοι(αυτοι που παρακολουθουν τωρα ενα καναλι)
    2)Τα στοιχεια συδεσης με τα οποια εχουν συνδεθει(user,pass)
    3)Τις διευθυνσεις ip απο τις οποιες συνδεονται.Απο την διευθυνση αυτη μπορεις να διαπστωσεις το κεντρικο <<κουτι>> (dslam)του παροχου τηλεπικοινωνιων που σενδεεται ο χρηστης και δεν θα πρεπει να υπερβενει τα 3 ΚΜ απο αυτον.Αρα με την ip καταλαβαινεις που περιπου μενει ο χρηστης (εξαιρουνται οι περιπτωσεις anonymous surfing,proxy server,ip masquade)
    4)Aν ο χρηστης ξαναεκπεμπει τις καρτες(εφοσον του εχεις δωσει εσυ προνομιο)
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

paides pos tha vro enan kalo kai ftino server? tora arxisa na asxoloume me auto to thema.

Member
    Uploads
    0

liste mou mia aporia.. mia karta tis kirias posous xristes mporei na sikosi?
    kapioi lene mexri 4 alli mexris 10, mexri 50 kapioi alli.

pia einai i pragmatikotia?

Member windjim's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by alinatas View Post
    liste mou mia aporia.. mia karta tis kirias posous xristes mporei na sikosi?
    kapioi lene mexri 4 alli mexris 10, mexri 50 kapioi alli.

pia einai i pragmatikotia?
    Πλέον έναν καί μοναδικό !!! ( Γιά κάππα παντρεμένη εννοώ φυσικά )

Member
    Uploads
    0

dld iparxoune kai palies? eleutheres:) pantremeni, alla ksepantreuete malon?
    autes posous sikonane?

Member
    Uploads
    0

Ερώτιση. Πως είναι δυνατών απο σέρβερ που βλέπει κάποιος να βλέπει και τα HD τις κυρίας? Υποτίθεται οτι είναι παντρεμένη η κάρτα και παίζει μόνο σε ιδιοκτισιακό δέκτη. Βγήκε καμιά κλωνοκάρτα πάλι? Το είδα με τα μάτια μου. Έπεζε σε δέκτη edision pikollo HD

Contributing Member kurt4000's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by nikoskrie View Post
    Ερώτιση. Πως είναι δυνατών απο σέρβερ που βλέπει κάποιος να βλέπει και τα HD τις κυρίας? Υποτίθεται οτι είναι παντρεμένη η κάρτα και παίζει μόνο σε ιδιοκτισιακό δέκτη. Βγήκε καμιά κλωνοκάρτα πάλι? Το είδα με τα μάτια μου. Έπεζε σε δέκτη edision pikollo HD
    Εχει καιρο φιλε μου που παιζουν τα hd σε σερβερ!εκτος αν ενοοεις απο φιλο που του σερβιρει τη καρτα+ τα hd του! Εκει παω πασο αλλου παπα ευαγγελιο

Member
    Uploads
    0

Ναι μιλάω για τους servers οτι δίνουν τα HD. Αυτό που δέ μπορώ να καταλάβω είναι πώς ειναι δυνατόν απο τη στιγμή που η κάρτα παντρεύετε με το δεκτη και η κάρτα δεν παίζει κάπου αλλού πως μπορούν και δίνουν τα συγκεκριμένα κανάλια. Για τα SD το καταλαβαίνω λογικό είναι αφού η κάρτα είναι ελευθερη και παίζει οπουδήποτε. Συγγνώμη κιόλας δεν έχω και την τρελή γνώση αλλα μου κάνει εντύπωση. Εγώ έκοψα τη συνδρομή μόνο και μόνο επειδή μου κατέβασαν το serflock σε 1 και δε μπορώ να τη μοιράζω σε άλλους 2 δέκτες που είχα στις κρεβατοκάμαρες με cardsplitter.

Senior Member
    Uploads
    0

Με oscam δεν ξεπαντρευόταν? Κάτι τέτοιο διάβασα κάπου και ανέφεραν ότι είχε προβλήματα.. Εσύ το είδες να παίζει σταθερά?

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by kostastnt View Post
    Με oscam δεν ξεπαντρευόταν? Κάτι τέτοιο διάβασα κάπου και ανέφεραν ότι είχε προβλήματα.. Εσύ το είδες να παίζει σταθερά?
    Δεν καταλαβαίνω τι λές σταθερά. Για να γίνω ποιό κατανοητός στο διπλανό μου διαμέρισμα ο άνθρωπος βλέπει απο σέρβερ 2-3 χρόνια τώρα. Πριν 2 μέρες που πέρασα απο εκεί για καφέ, έβλεπε και τα HD. Σε ερώτιση που του έκανα μου είπε οτι του δουλεύουν κανα μήνα τώρα. Απλά εγω αναρωτίθηκα πως εγω που είχα ελεύθερη κάρτα και συνδρομή, μου στέρισαν το δικαίωμα απο την Κυρία, να βλέπω και να γράφω σε δεύτερη TV, και οι σέρβερ δίνουν και τα HD? Απλή απορία κατάλαβες. Με τρώει πως να το πώ. Σόρι στο φόρουμ αν γίνωμαι ενοχλιτικός.

Advertise Here