Με λίγα λόγια θέλω να κάνω sharing , όχι κάρτα μου αλλά αυτό που παίρνω απο το net...
Με λίγα λόγια θέλω να κάνω sharing , όχι κάρτα μου αλλά αυτό που παίρνω απο το net...
Νομιζω δεν γινεται αυτο που λες ο καθενας πρεπει να συνδεθει μονος του.
Σίγουρα δεν γίνεται να κάνεις sharing?Δε γίνεται να μοιραστείς τα ίδια κλειδιά? Αν δεν γίνεται τότε με δικιά μου κάρτα τα καλύτερα settings? Ποια θα ήταν για να μην εχω προβλημα κυρίως εντοπισμού παρόλο που θα μοιραστεί μεταξύ φίλων και συγγενών? ,παρεπιπτόντως ποιο θα ήταν το καλύτερο μηχανάκι για αυτή τη δουλειά? Ξέρω ότι για client νομίζω ότι 500άρι μαιμού είναι οκ αλλά για σερβιτόρο?
φιλε μου μια κουβεντα θα σου πω , πλεον οι καρτες μπορουν να αποκωδικοποιήσουν μονο 1 καναλι sid = 1 . οποτε και μπορουν να παιξουν σε ενα δεκτη , μολις παιξουν για πανω απο ορισμενο διαστημα παραπανω καναλια κλεινουν πρεπει να περασουν μερικα λεπτα για να ανοιξουν ξανα .
αμα ειναι νεα συνδρομη θα ειναι ο δικος τους δεκτης και μονο καθως ειναι παντρεμενος με την καρτα . διαζυγια δεν δινονται .
με αλλα λογια δεν γινεται αυτο που ψαχνεις . . . μη πεις πως το κανουν οι σερβερ , αυτοι εχουν μεσα που δεν εχουμε οι κοινοί θνητοι .
Και κάτι άλλο δεν νομίζω αν εισαι νεος συνδρομητης και εχεις αποκωδικοποιητή (οποιονδήποτε) να σε αναγκάσουν να αγοράσεις το δικο τους, κάποιο λάθος κάνεις εδώ, ζητάς νεα συνδρομή και ενεργοποιείς στο δικό σου μηχάνημα , μέχρι και πριν ενα μην ήμουν μπροστα που εγινε νεα ενεργοποιηση σε manhatan με νέα κάρτα. Και μάλιστα αντιπρόσωπος Nova το έκανε .Τώρα αν άλλαξαν τόσα πολλά σε ένα μήνα τι να πω.
καπου τα εχεις μπερδεψει και θα σε ξεμπλοκαρω
1) για την pvr που λες, οτι και να κανεις δεν μπορεις να δοσεις πανω απο 3 σιντ (3 καναλια). δηλ μεχρι 3 δεκτες μοιραζεις κανονικα απο εκει και περα αν εχεις 10 ατομα μεσα και σου ζητανε την ιδια στιγμη 4 διαφορετικα καναλια η καρτα μπλοκαρει
2)εδω και μηνες (πανω απο 7-8 μηνες) αν πας να κανεις νεα συνδρομη η νοβα σου δινει καρτα που παιζει ΜΟΝΟ μεσα στον δεκτη που θα σου δοση μαζι με την καρτα.
αυτο που λες οτι ειδες εσυ ειναι το οτι ο φιλος σου ειχε παλια καρτα και ειτε την ειχε διακοψει και εκανε επανασυνδεση οποτε του εδωσαν βαση συμβολαιου μια καρτα να παιζει σε ολους τους δεκτες του εμποριου. ειτε του εκαναν αλλαγη καρτας. εκοψαν την παλια και του εδωσαν νεα (ΚΑΠΑ) με την προυποθεση να παιζει ελευθερα σε οποιονδηποτε δεκτη
Και λέω εγώ τώρα οι σερβιτόροι που μπορούν να εξυπηρετούν 100άδες άτομα πως το καταφέρνουν??? Τόσες πολλές κάρτες έχουν? Έχω βρει και κάτι οδηγίες στο νετ για να κάνεις τον σερβιτόρο σε dreambox και πουθενα δεν αναφέρεται αυτό ότι δεν μπορεις να κάνεις sharing πάνω από κάποιο αριθμό ατόμων πόσο μάλλον πάνω από 2 με απλή κάρτα. Δεν καταλαβαίνω
α εσυ δεν καταλαβαινεις κι ολας. θα στο πω για τελευταια φορα και αν το καταλαβεις το καταλαβες.
1)και με το που βρηκες καποιες οδηγιες στο ΝΕΤ, τι με αυτο;; αυτο συμαινει οτι μπορεις να μοιρασεις οποιαδηποτε καρτα;; αν νομιζεις ετσι, σουρωμενος παπας σε βαπτισε.
2)ολες οι καρτες απο τα διαφορα πακετα δεν ειναι ιδιες, το καθε πακετο χρησιμοποιει μια ταδε κωδικοποιηση. απ αυτες αλλες μοιραζονται ευκολα και αλλες δυσκολα γιατι πρεπει να εχεις στην κατοχη σου καποια κολπα και γνωσεις, και αλλες δεν μοιραζονται καθολου. η κωδικοποιηση της κυριας ειναι στην δευτερη κατηγορια. δεν μοιραζετε καθολου ευκολα. και αυτο που αναφερεις για καποιους σερβεραδες που την μοιραζουν πολλοι απο αυτους
α)εχουν παρα πολλες καρτες (pay servers)
β)αλλοι εχουν βρει τον τροπο και μπορουν να κανουν παιχνιδι με ποιο λιγες καρτες. τροπο που δεν βγαινει ποιο εξω για ευνοητους λογους και
γ)αλλοι εχουν 4-5 καρτουλες και ανταλασουν καναλια (αυτα τα 4-5) με καποια αλλα που εχουν αλλοι. και ετσι συμπληρωνουν το πακετο
ελπιζω να εγινα κατανοητος