βγηκαν οι ψαραδες παλη για ψαρεμα;;;
βγηκαν οι ψαραδες παλη για ψαρεμα;;;
ksero ti tha mou poun ke tin prirono prin erthi o logariasmos vlepontas mesa sto mynova to poso.Den tha tous doso tetia euxaristisi otan edosa 302euro gia to pvr ke evala ena karo kalodia spiti gia tin krevatokamara.Se oles pleon to idio isxii file mou an eine anipantres meta tis 10 meres apliroti giasas.
Gab
Me aformi kati pou akousa tha ithela na rotiso,poia i pithanotita 'thanatou' tou cardsharing gia tin nov@ ??? An nomizei kapios poti mporei na dosei ena pososto na pethanei mesa ston epomeno xrono as mou apadisei...
Γειά σας αδέλφια,
είμαι νέος κάτοχος του δέκτη ΑΜΙΚΟ ΑΛΙΕΝ 8900 (ΕΝΙΓΜΑ 1 ΚΑΙ ΕΝΙΓΜΑ 2).
Αγόρασα (150ε) τον πολύ καλό δέκτη διαισθητικά χωρίς να μου τον προτείνει κανείς μέσω ίντερνετ μου τον φέρανε σπίτι. Επειδή όμως είδα ότι το προσπέκτους είναι χάλια(κακογραμμένο σε αγγλικά και πολωνικά) θέλω τη βοήθειά από φίλους που έχουν αυτό το δέκτη.
Παλαιότερα είχα 4 δέκτες, $@βα- $@βα ιν α box831- 1 μανχάταν(παλιό) και έναν openbox(παλιό).
Καθώτι οι μειώσεις στον μισθουλάκο μας υπερβαίνουν πλέον τα 400 ευρώ τον μήνα, αποφάσισα να χωρίσω με την κυρία (ήμουν παντρεμένος 20 χρόνια) και να παντρευτώ μιά ρωσίδα. Από ότι κατάλαβα η Ρωσίδα έχει πολλούς γκόμενους και μάλιστα Έλληνες. Η ρωσίδα με έστειλε να βλέπω τα αθλητικά μου - Ιταλικά-Ισπανικά-Πολωνικά -αραβικά κλπ στέλνοντάς μου ένα μήνυμα
με ένα deskey: το κλασσικό 01-02-03- κλπ
με ένα username: S1#####
κι 1 password : **********(11 νούμερα)
ξέρει κάποιος
α)που ακριβώς μπαίνουν και που θα βρώ μέσα στον δέκτη το ΝC525 πρωτόκολλο (ή θα πρέπει να το κατεβάσω σε στικάκι και να το βάλω στο USB του δέκτη?).
β)θα πρέπει να ανοίξω το ενιγμα2 μήπως? εκεί είναι το λινουξ ή αρκεί το ενιγμα1?
Αδέλφια συγνώμη για την πολυλογία αλλά έχω πελαγώσει με αυτό τον δέκτη που καταλαβαίνω ότι έχει πολλές δυνατότητες. Ο αντιπρόσωπος δεν έχει την διάθεση να με βοηθήσει ούτε στα βασικά χαρακτηριστικά του δέκτη.
Η κυρία με πίκρανε, αντί να με κάνει άγαλμα που την πλήρωνα 20 χρόνια, αυτή μου απαγόρευσε να δω ισπανικούς,ιταλικούς και βραζιλιάνικους αγώνες.
ΜΗ ΜΕ ΠΙΚΡΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ. (κάθε προσωπικό μήνυμα δεκτό)
Καλημερα ,
να σου πω μονο οτι ο δεκτης ειναι enigma2 και ειναι HD. Βασικα ομως χωρις να ξερω τι εχει περασει επανω ο τυπος που σου τον πουλησε μαλλον εχει το sparks της Amiko . Για εμενα προσπαθησε να βρεις ακρη μεσω του enigma 2. Υπασχου φορουμ ειδικα για τον αμικο . Αν γραψεις στο google amiko enigma 2 support θα βρεις σχετικα θεματα.
Φιλικα D.
re paidia stamatise na paizei se emena i nova... eno paizoun ta ksena akoma,fen ksero ti egine kai to proi evlepa kanonika...to exoyn kai alloi to provlima auto???
Θα φταει ο αναδρομος Ερμης.
Περα απο την πλακα,αφου εισαι σε καποιον σερβιτορο,γιατι δεν ρωτας αυτον γιατι γινεται το ολο θεμα?Δεν σας κανει κανενας χαρη,τα λεφτα σας δινεται,και μαλιστα σε ατομα που δεν εχουν επενδυσει σχεδον τιποτα σε σχεση με αυτα που εχουν κονομησει.Ζητα τους να σου απαντησουν και το βασικοτερο να λυσουν το προβλημα.
εμενα στην vano μου κανει κατι αλλο τωρα μου κολαει εκει που παιζει σταματαει και σε 2 δευτερολεπτα ξαναπαιζει τι μπορει να φταιει ; . Ευχαριστω .
Kalimera, epeidi eimai neos sto athlima (ws twra "perifanos..." katoxos gatas, titas kai drakou) exw mia vasiki erwtisi poy den exw lysei akoma:
Ean kapoios einai client enos pay server, mporei aftos na moirazei taftoxrona se kapoion trito? Na apotelesei diladi kai o idios server gia enan allon.
Na to paroume apo tin arxi, ena etoimo stimeno receiver (oxi dreambox) pou to vazeis sto internet kai apotelei client kapoiou pay server, epitrepei access stis rythmiseis tou? Efoson fantazomai einai linux based, sou epitrepetai na exeis kapws prosvasi (p.x. telnet, ssh, ftp)?
BTW, pws ginetai na paizei kateftheian me to pou to syndeeis sto adsl router...? De xreiazetai port forwarding? H' afto apaiteitai mono otan apotelei server?
An ginetai, to concept einai oti sto cccam afineis to cline ws exei kai vazeis sto fline ta stoixeia tou tritou (allou client)?
Ston trito, vazeis cline poy antistoixei sto fline tou prwtou?
Kai telos, an parw to config tou client kai to valw akrivws etsi kai ston trito tis pareas, de tha syndethei kai aftos ston pay server? Pws periorizei o server poios syndeetai se afton (kai oti einai mono enas)?
Thanks...