Ποιες είναι οι ρυθμίσεις για να παίζει η κάρτα SECA στο ενσωματωμένο reader του DM800; Είναι ίδιες με το Irdeto ή υπάρχει κάποια διαφορά;
Ποιες είναι οι ρυθμίσεις για να παίζει η κάρτα SECA στο ενσωματωμένο reader του DM800; Είναι ίδιες με το Irdeto ή υπάρχει κάποια διαφορά;
Με Nova(μετά τις αλλαγές) και ΟΤΕ ΤV τι να περιμένουμε?
Θα ανοίξουν ή δεν παίζει?
καλησπερα Παιδιά ,ενα χερι βοηθειας γιατι θα σαλταρω .εχω παρει μια γραμμη απο σερβιτιρο cccam παιζει καλα σε cccam τα παιζει ολα. θελω να την κανω να παιξει σε oscam τα καταφερα παιζει ολα τα πακετα εκτος απο την κυρια την δικη μας,πως γινεται αυτο;εχω τρελαθει!!!!
An sto oscam server exeis perasmeno to caid 604 kai den sou paizei ,dokimase allo OSCAM bin.
καμια βοηθεια παιδια πως γινεται να διαβαζει τα παντα απο τον σερωιτορο εκτοσ απο την δικια μας την κυρια;
δοκιμασε με αλω oscam βαλε να δοκειμασις το oscam-ymod
http://www.satsupreme.com/showthread...ght=Oscam+YMOD
Γεια χαρά παιδιά θα ηθελα να κάνω μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν
εχω version kappa κάρτα nova η οποια λειτουργούσε επιτυχώς με x2 dreambox 500-s σε cardsharing μέχρι προχτές όπου ο πατερας μου δυστυχώς στον οποιο ανήκει κ η συνδρομή με την οποία έβλεπα κ εγώ πήγε κ πήρε τον αποκωδικοποιητη novabox hd 831 (πρώτα είχα τον panasat για αρκετά χρόνια) ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΑΡΤΑ ΟΜΩΣ κ απο τότε χάθηκε το σήμα δεν δουλεύει ουτε στους dreambox ούτε σε μία καρτα CI+ irdeto που έχω OYTE ΣΤΟΝ PANASAT TON ΠΑΛΙΟ ΤΗΣ NOVA. Πήρα τηλέφωνο την nova κ μου είπαν να την βάλω στον καινούριο αποκωδικοποιητη που υποστηρίζει mpeg 4 κ οτι στους παλιους δέν θα ξαναπαίξει (τους Mpeg2).
είχα διαβασει τα σχετικα για τις καινουριες κάρτες κ το παντρεμα αλλα εγω δέν άλλαξα κάρτα απλά πήγε κ υπέγραψε κ πήρε τον νέο αποκωδικοποιητή κ απο τότε το σ'ήμα χάθηκε την επόμενη μέρα την δοκίμασα στον 831 κ μονο εκέί λειτουργεί
ας με διαφωτίσει κάποιος ως προς το τι συνέβει πρέπει να πάρω τον dreambox hd τώρα για cardsharing η πάλι δεν θα κάνω δουλεια ? η κάρτα μου παντρεύτηκε τωρα μεσω καποιας ρύθμισης μέσω δορυφόρου ? γιατι κάρτα δέν αλλαξα την έχω εδω κ αρκετά χρόνια
κ όπως είπα κ ποιο πάνω ούτε στον πανασατ της νοβα παίζει τον επίσημο πλέον
ευχαριστώ πολύ
πρώτο post και ανοίγεις νέο θέμα γιατί;
διάβασε τους κανόνες.
Η κάρτα πλέον θα παίζει αποκλειστικά και μόνο στον pace 831.
οποτε και καρτα να μην αλλαξεις στην παντρευουν στον pace.
ωραια...
φαινεται πως αυτη τη φορα θα κανει γερο χτυπημα η κυρία