Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 71 of 100 FirstFirst ... 214661666970717273768196 ... LastLast
Results 701 to 710 of 1000

Thread: Μοίρασμα κάρτας - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ !

Contributing Member kurt4000's Avatar
    Uploads
    2

Re: Μοίρασμα κάρτας [cs] - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ !

και οχι μονο!Μεχρι και εγω καταλαβα

2. Advertise Here
    VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by kurt4000 View Post
    και οχι μονο!Μεχρι και εγω καταλαβα
    εσυ τα ξερς αυτα. εσενα σε κοβω για παιχτη Α εθνικης

Contributing Member kurt4000's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    εσυ τα ξερς αυτα. εσενα σε κοβω για παιχτη Α εθνικης
    Fhillip_Morris Δεν το ειπα ειρωνικα φιλε απλα οτι τα ειπες ακριβως οπως εχουν τα πραγματα συμφωνω και επαυξανω μαζι σου!

Member
    Uploads
    0

ρε πεδια μια πληροφορια.. δοστε ενα καλο oscam gia to 500araki.. ma pekso kai ego ligo mazi tou.
    exei tosa pola katevazo katevazo, ala den ksero pio einai ena kalo.. tora tha mou pitei pio na mou pite, afou kathe mera
    kati kenourhio vgenei..

Member
    Uploads
    0

Κατέβασε το τελευταιο stable και παιξε μαζι του.

Member denisvl's Avatar
    Uploads
    0

Παιδια εχω μια απορια,πειτε οτι εχουμε εναν vps server με cccam 2.3.0/oscam εγκατεστημενο .Στην αλλη μερια εχουμε εναν debian server παλι με oscam/cccam.Θελω να ρωτησω αν εχει δοκιμασει κανεις το usbip (usb over ip software) .Δηλαδη θελω να διαβασω μια καρτα με το smargo reader απο το debian στο σπτι μου και με το usbip να κανω share την πορτα του usb πανω στο vps server.Με λιγα λογια ο vps δεν θα περνει απο καποια N LINE γραμμη αλλα θα τρεχει και αυτος το usbip και θα συνδεετε πανω στην usb πορτα που εχω κανει reshare.Με λιγα λογια θα ειναι σαν να εχουμε συνδεσει το smargo reader πανω στο vps(πραγμα που αυτο δεν γινετε πραγματικα αλλα εικονικα,χρησιμοποιοντας και μοιραζοντας μια εικονικη usb συσκευη πανω στο διαδικτυο).....

1)Εχει δοκιμασει κανεις τιποτα τετοιο........?γιατι εγω που το δοκιμασα εχω ορισμενα προβληματα.........
    2)Γινετε και με N line αλλα θελω να μου εξηγησετε λιγο το κολπο 256 για να δειχνει οτι η καρτα μου ειναι local στον vps.Και επισης λενε οτι ειναι λιγο επικινδυνο να παιξεις με Ν line (γιατι μπορει να σε θεωρησουν σαν fake η να βλεπουν και οι αλλοι την καρτα σου σαν local και να την ξαναμοιρασουν)
    3)μπορειτε να μου εξηγησετε λιγο την διαδικασια αναγνωσης με οscam και αποστολης ασφαλης Ν line στον vps server....

Ευχαριστω......

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by denisvl View Post
    Παιδια εχω μια απορια,εχω εναν vps server με cccam 2.3.0/oscam εγκατεστημενο .Σπιτι μου εχω εναν debian server παλι με oscam/cccam.Θελω να ρωτησω αν εχει δοκιμασει κανεις το usbip (usb over ip software) .Δηλαδη θελω να διαβασω μια digitalb με το smargo reader απο το debian στο σπτι μου και με το usbip να κανω share την πορτα του usb πανω στο vps server.Με λιγα λογια ο vps δεν θα περνει απο καποια N LINE γραμμη αλλα θα τρεχει και αυτος το usbip και θα συνδεετε πανω στην usb πορτα που εχω κανει reshare.Με λιγα λογια θα ειναι σαν να εχουμε συνδεσει το smargo reader πανω στο vps(πραγμα που αυτο δεν γινετε πραγματικα αλλα εικονικα,χρησιμοποιοντας και μοιραζοντας μια εικονικη usb συσκευη πανω στο διαδικτυο).....

1)Εχει δοκιμασει κανεις τιποτα τετοιο........?γιατι εγω που το δοκιμασα εχω ορισμενα προβληματα.........
    2)Γινετε και με N line αλλα θελω να μου εξηγησετε λιγο το κολπο 256 για να δειχνει οτι η καρτα μου ειναι local στον vps.Και επισης λενε οτι ειναι λιγο επικινδυνο να παιξεις με Ν line (γιατι μπορει να σε θεωρησουν σαν fake η να βλεπουν και οι αλλοι την καρτα σου σαν local και να την ξαναμοιρασουν)
    3)μπορειτε να μου εξηγησετε λιγο την διαδικασια αναγνωσης με οscam και αποστολης ασφαλης Ν line στον vps server....

Ευχαριστω......

ΦΙΛΕ ΜΟΥ τι πραγματα γραφεις σε public φορυμ ?
    εχεις σερβερ και το λες δημοσια ?
    δεν εχεις μαλλον ιδεα τι γινετε προσεχε σε παρακαλω

υγ. το ccam 2.3.0 γιατι το δουλευης ? προσοχη στα νεα cccam απο 2.1.3 και πανω
    φιλικα ολα αυτα

Member denisvl's Avatar
    Uploads
    0

υπαρχει κανενας που μπορει να βοηθησει σχετικα με τις παραπανω ερωτησεις ή κανενας που εχει δοκιμασει το usbip.Αλλα θα εκτιμουσα να μην επεκταθητε παραπανω ,δηλαδη για τις συνεπειες αυτων που γραφω....

Φιλε ksepeta,δεν νομιζω να σου εχω δωσει καποια γραμμη ή σε οποιονδηποτε αλλον να βλεπει μεσω εμου.Aρα μεχρι στιγμης δεν εχω κανει κατι παρανομο .Το οτι εχω vps server και θελω να διαβασω μια καρτα με το πρωτοκολλο usbip δεν ειναι παρανομο.

VIP Member snakie's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by ksepetas View Post
    υγ. το ccam 2.3.0 γιατι το δουλευης ? προσοχη στα νεα cccam απο 2.1.3 και πανω
    φιλικα ολα αυτα
    Kai giati na min to doulevei?

VIP Member snakie's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by denisvl View Post
    υπαρχει κανενας που μπορει να βοηθησει σχετικα με τις παραπανω ερωτησεις ή κανενας που εχει δοκιμασει το usbip.
    Den tha sou doulepsei gia ton aplo logo oti to initialization tis kartas stirizete se timings, milliseconds.
    Mono an ksanagrapseis olo to sequence ston kodika pou kanei init tin karta tha to katafereis na doulepsei.

Advertise Here