Originally Posted by
denisvl
Παιδια εχω μια απορια,εχω εναν vps server με cccam 2.3.0/oscam εγκατεστημενο .Σπιτι μου εχω εναν debian server παλι με oscam/cccam.Θελω να ρωτησω αν εχει δοκιμασει κανεις το usbip (usb over ip software) .Δηλαδη θελω να διαβασω μια digitalb με το smargo reader απο το debian στο σπτι μου και με το usbip να κανω share την πορτα του usb πανω στο vps server.Με λιγα λογια ο vps δεν θα περνει απο καποια N LINE γραμμη αλλα θα τρεχει και αυτος το usbip και θα συνδεετε πανω στην usb πορτα που εχω κανει reshare.Με λιγα λογια θα ειναι σαν να εχουμε συνδεσει το smargo reader πανω στο vps(πραγμα που αυτο δεν γινετε πραγματικα αλλα εικονικα,χρησιμοποιοντας και μοιραζοντας μια εικονικη usb συσκευη πανω στο διαδικτυο).....
1)Εχει δοκιμασει κανεις τιποτα τετοιο........?γιατι εγω που το δοκιμασα εχω ορισμενα προβληματα.........
2)Γινετε και με N line αλλα θελω να μου εξηγησετε λιγο το κολπο 256 για να δειχνει οτι η καρτα μου ειναι local στον vps.Και επισης λενε οτι ειναι λιγο επικινδυνο να παιξεις με Ν line (γιατι μπορει να σε θεωρησουν σαν fake η να βλεπουν και οι αλλοι την καρτα σου σαν local και να την ξαναμοιρασουν)
3)μπορειτε να μου εξηγησετε λιγο την διαδικασια αναγνωσης με οscam και αποστολης ασφαλης Ν line στον vps server....
Ευχαριστω......