Pershendetje dhe mire se erdhet te gjithe. Uroj tja kaloni sa me mire ketu ne forum
Pershendetje dhe mire se erdhet te gjithe. Uroj tja kaloni sa me mire ketu ne forum
Mire se vjen!
Pershendetje anetare te "vjeter" se une jam antar "i ri" qe nga janari 2007! Kur erdha ktu kishte shuem pak shqiptare dhe nuk kishim kehstu rregullash prezantimi etj. Ne forum shumica e njerzve hyjne per te lexuar e mesuar dhe per te bere pyetje kur kane ndonje. Shumica e shqipeve, si zakonisht, hyjne te japin mend edhe kur nuk kane per vete.
Hajt tung!
Ergon,
mire se vjen nga keto ane!
Per mua ti me 6 postime je nje i "sapoardhur" qe duhet te sillesh mire sipas rregullores i pelqen apo jo zoterise tende!
ketu eshte tema e pershendetjeve dhe jo e sharjes publike te shqiptareve!
me 6 postimet e tua duket sa mend ke dhene ti per veten tende! prandaj mendohu perpara se te shash te tjeret.
ketu eshte vend ku ti duhet te respektohesh nese respekton te tjeret!
fakti se si ke pershendetur, i tregon qarte antareve te tjere se çfare tipi je dhe nese do besh pyetje ndonjehere mendoj se do te te lene thate meqe "nuk kane mend ta japin"!
gjithsesi ky eshte paralajmerimi im i dyte qe te bej, pas atij tek tema e dga ku je kapur me j.l.k me te cilin duhet ti zgjidhesh ne MP mosmarreveshjet qe ke.
pershendetje
jam antar i ri i keti pjesforumi desha te ju pershendes
per te gjitha kontributet qe ju jepni ne ket forum , ndihma eshte mundsia me e shenjt qe njeriu ben per njeriun keshtu qe edhe kz forum ket tendenc ka me respekt