Originally Posted by
ToniToni
Ju pershendes te gjithe ju antareve forumit dhe mereni mirenjohjen time ne shenje komplimenti dhe respekti per ndihmen reciproke qe i jepni patrioteve tuaj ketu dhe megjithese eshte forum qe ska lidhje me atdhetarin ,nga 1 ane te jep 1 lloj ndjenje qe te mban te lidhur me njerzit e tu back home.
Une jetoj ne New York dhe kam vite jashte Shqipris.Kam pak si hobi te eksploroj dhe testoj veten ni lidhje me gjerat qe kane lidhje me elektroniken.Megjithese nuk eshte fusha ku une njoh me mire ne jete,eshte dicka qe me terheq dhe e kam vullnetin qe te kerkoj dhe lexoj ne lidhje me 1 projekt qofte per Computer,Celphone,Tvs apo dicka tjeter.
Para 4 vjetesh ketu ne amerike une perdorja 1 receiver qe quhet "viewsat" dhe po e tregoj kete se mendoj se ka lidhje me dreambox qe perdorni ju ne europe .Shikoja gjith programet e dishnetwork per free,por kishte raste qe duhet te prisje me dite per kodin e ri per ta mare nga interneti nga ata qe mereshin me kodet dhe sa erdhi dhe u be me e merzitshme dhe vendosa ta paguaj me mire haha .
Nejse se u zgjata ,ju uroj shendet te gjithve ju anetareve dhe familjeve tuaja.Me falni per drejtshkrimin se po shkruaj tekstin nga celulari