Pėrshėndetje tė gjithėve,nga Fillestari (jam fillestar me te vertete) Gėzohem shumė qė gjej njė seksion ne GJUHĖN AMTARE SHQIPE.Ju lumtė tė gjithė atyre qė bėnė tė mundur kėtė
Pėrshėndetje tė gjithėve,nga Fillestari (jam fillestar me te vertete) Gėzohem shumė qė gjej njė seksion ne GJUHĖN AMTARE SHQIPE.Ju lumtė tė gjithė atyre qė bėnė tė mundur kėtė
Rrespekt tė pa kufishėm,
Mire se vjen montezuma. Kalofsh mire ketu ne forum
Pėrshėndetje tė gjithėve,nga Fillestari (jam fillestar me te vertete)
2Gėzohem shumė qė gjej njė seksion ne GJUHĖN AMTARE SHQIPE.Ju lumtė tė gjithė atyre qė bėnė tė mundur kėtė
Pershendetje te gjitheve, kam pasksa i ri ketu, dhe shpresoj se mund te me ndimoni ne problemin tim ! Faleminderit, dhe dite te kendshem te gjitheve :) !
Pėrshėndetje tė gjithėve,nga Fillestari (jam fillestar me te vertete)
2Gėzohem shumė qė gjej njė seksion ne GJUHĖN AMTARE SHQIPE.Ju lumtė tė gjithė atyre qė bėnė tė mundur kėtė