Prsh. Kam nje aparat "sagem " dhe nuk e di nese ka ndonje softe per kete aparat?Aparati me ndizet dhe me qendron vetem me nje A ne mesa te ekranit dhe kerkon vendosjen e kartes dhe nuk kryen asnje funksion tjeter,
Prsh. Kam nje aparat "sagem " dhe nuk e di nese ka ndonje softe per kete aparat?Aparati me ndizet dhe me qendron vetem me nje A ne mesa te ekranit dhe kerkon vendosjen e kartes dhe nuk kryen asnje funksion tjeter,
Falemderit Durresi per pergjigjen e shpejte. Aparati ka nje A te madhe dhe poshte A lexon sagem ndersa nga mbrap "sagem sa" Ka dy vende kartash dhe nje modul ku lexon A B C
O Durresi te falemderit e di qe e ke te veshtire pa te dhena te sakta por une nuk di fare te dergoji foto .Aparatin ma fali nje shoke eshte pak i trashe nje i ngjashem me kete lexonte Alfa dhe poshte Sagem, Aparati eshte ne greqisht njesoi si ky qe po theme une .Ky nuk ka rs232 nga mbrape e hapa dhe i vendosa nje vete se vendin e kishte ne pllaket. nuk e di ne ka ndonje program edhe po u dogje ska ndonje problem.
O Durresi kam nje ore dhe nuk po di si ta shkarkoji nuk ma mere ne asnji lloji?APARATI TIM ORGJINAL E KE TEK "SAGEM UPLADER"tek faqia e dyte ku lexon" quel type de sagem waht kind of sagem."
Prsh Durresi nuk e di e pe llojin e aparatiti qe thashe ndodhet poshte postimeve tona tek e treta ku lexon "quel type de sagem - what kind of sagem"SAGEM RAR. SHIKOJE NJEHERE DHE PO DESHE SHIKO SE MOS BEHET NDONJE GJE????Ndonje klonim,
pershendetje ky aparat nuk ja vlen te merresh mete sepse ky aparat ka qene i platformes ALFA DIGITAL
te greqis ne viaces ne mos gaboj (para nja 4-5 vjetesh) dhe pa vendosur karten nuk te hap menun dhe si cdo aparat i cdo platforme nuk te afron shume qe ta kuptosh dhe kanalet qe jan free pa karte brenda nuk i shikon dhe do te shikosh vetem kanelet tek hot bird ...sa per software eshte pak i veshtire sepse behet nepermjet programit hypert terminal qe duhet te kesh pak eksperience ...per mua mos o lodh kot nuk ja vlen .....(eshte nje aparat ngjure gri te erret dhe kur e hapet te del ne njyren blu An.q.s nuk gaboj )
Flm Tamo!Je shume i sakte.