cuna ju lutem me ndihmoni me nje sygjerim per ndonje dekoder te mire ok? une nuk marr vesh fare nga keto dhe do te deshiroja te me sygjeronit ndonje te mire thnx
cuna ju lutem me ndihmoni me nje sygjerim per ndonje dekoder te mire ok? une nuk marr vesh fare nga keto dhe do te deshiroja te me sygjeronit ndonje te mire thnx
O djal i mir kur shko te shoku ti si i thu ku e ke bakllavan time apo i thu <ketu>
ouch sorry po sja kam iden fare forumeve.... ;)
ej po ku duhet ta shkruaj temen time une qe te me ndihmojne?
Varet se sa do ta blesh ti aparatin <ketu>
po cili eshte me i miri. te pakten te kapi rreth 250 mije lek te vjetra...
Dreambox 800hd clon dhe je ne rregull.
ky dreambox qe thua ti eshte i gatshem??? dmth sa ta marr ta ve ne prize dhe punon apo duhet te fus celesa apo gjera te tjera?
Nuk eshte i gatshem,por si fillim merre njehere.Tek tema e manualeve ke te shpjeguar shume qarte nga fiku 75 te gjithe proceduren si veprohet kur ke blere kete aparat,te gjitha hapat.Pasi ta lexosh do fillosh te kuptosh si veprohet.Ky aparat eshte funksional nese ke internet ne shtepi,te nevojitet pastaj te kesh vetem nje cline qe te shikosh ato kanale qe te interesojne.Klm
Pershendetje Saje
Saje qe ta dish mire. Po more dreambox. E para duhet te kesh internet, e dyta duhet ta flashosh, e treta duhet te blesh nje cline qe kushton nga 100 deri ne 200 mije leke te vjetra ne vit. Ne qofte se e ke internetin atehere merre pa frike dreambox 800 HD se te ndihmojne ketu ne forum (duhet edhe televizorin ta kesh HD qe te shofesh kanalet HD). Nese ske internet per mendimin tim shiko ndonje receiver me me pak shpenzime.
Kalofsh mire