Kam pare ne disa faqe ne net qe ne sat Arabsat me duket ne 30.5e jane disa kanale nga Eritrea qe transmetojn futboll thuajse te gjitha ligat europiane. Ka dikush info nese e mbulojne vendin tone apo jo? Faleminderit
Kam pare ne disa faqe ne net qe ne sat Arabsat me duket ne 30.5e jane disa kanale nga Eritrea qe transmetojn futboll thuajse te gjitha ligat europiane. Ka dikush info nese e mbulojne vendin tone apo jo? Faleminderit
Pashe tek kingofsat kanalet ne 26e dhe ishin te gjitha free. Kishte kanale me filma, lajme, sport, etj. Mund ta kapesh kete satelit ne Tirane me pjat nga ato te thjeshtat e digitalbit? E bej kete pyetje pasi kur te mbyllet paketa bulsat qe mund ta kthej pjaten ne kete grade 26e.
po keta kanale qe jane te arabsat 2 3 a ku i kap dhe tek Nilsat 101 7"W por duhet vala te jete sa me e madhe mundesisht
milanisti2,
ke tas 2metra e siper?
e kap kete satelit pa problem
je ne sarande?
mund ta kapesh me veshtiresi me nje tas 1.30/50cm
ndodhesh ne Vlore/Tirane/Shkoder?
harroje ta shikosh kete satelit po nuk pate tas 2.00/50cm
Hidhi nje sy ketu Zona e mbulimit per kete satelit.
C-band e mbulon plotesisht Shqiperine, por nuk ndodhen kanalet qe kerkon ti.
Siç kam cituar me lart tek Nilsat 101 7W ka shume kanale sportive, por duhet te ngresh valen pershembull mua me kap thuaj se te gjitha kanalet dhe kam nje tas 100,per kanalet sportive eshte me mire tek Nilsat se ka me shume kanale sportive,ky eshte mendimi im per ata qe nuk munden ose nuk dine ta hapin bulsatin
pershendetje
Po ne Tirane arrin te kapet Nilsat 7W? Jam perpjekur ta kap me nje sac 1m por pa sukses.
Flm
Biss |
[ EriteriaTV2 ] [email protected] ° East 12 612 V 2590 3 / 4 | Biss | SID: 0,065 VPID: 0,064 | |
KEY: 12 34 00 46 11 11 00 22
[ EriteriaTV2 ] [email protected] ° East 12 612 V 2590 3 / 4 | Biss | SID: 0 064 VPID: 0,064 | | 2nd change
KEY: 12 34 00 46 11 11 55 77